HUMANITARNI MEČ! Mijatović, Zaneti i Bufon igraju za ugrožene

Autor:

Sport

02.09.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik UEFA organizuje utakmicu za pomoć Sloveniji

HUMANITARNI MEČ! Mijatović, Zaneti i Bufon igraju za ugrožene

Foto: Profimedia

Velike poplave su pogodile Sloveniju početkom avgusta, koje su izazvale veliku materijalnu štetu u ovoj državi. Osim velike štete, u poplavama je život izgubilo i nekoliko osoba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik UEFA

 


Povodom ove situcije oglasio se i predsednik UEFA Aleksandar Čeferin, koji je odlučio da pomogne narodu u Sloveniji. On je došao na ideju da se organizuje humanitarni meč na kojem će učestvovati velike fudbalske zvezde.

Među kojima je i legenda našeg fudbala Predrag Mijatović.Pored njega bi na utakmici učestvoavli i Zaneti, Bufon i mnogi drugi. Utakmica bi bila održana 15. septembra u Ljubljani. 

Čeferin je istakao da želi na sve načine da pomogne stanovništvu u Sloveniji. 

Početkom avgusta niko nije ostao ravnodušan na nesreću koja je zadesila Sloveniju. Ostala mi je ideja da se uradi humanitarni projekat za pomoć ljudima pogođenim poplavama. Pitao sam se šta mogu da uradim. Rekao sam sebi, mogu da dovedem najveće fudbalske zvezde i da uradimo nešto dobro - rekao je Aleksandar Čeferin.

Navijači će kupovinom karte se priključiti ovoj humanitarnoj akciji i pokušaće da skupe što više novca za ugrožene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading