DVOSTRUKI ARŠINI: Smešna KAZNA za Hrvate! Dinamo je zapravo POMILOVAN!

Autor:

Sport

20.08.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz o tome koliko zakoni nisu jednaki za sve.

DVOSTRUKI ARŠINI: Smešna KAZNA za Hrvate! Dinamo je zapravo POMILOVAN!

Foto: Tanjug/AP

UEFA logo

UEFA je izrekla jednu od najsramotnijih kazni u istoriji fudbala za divljanje Dinamovih nazovi navijača pred utakmicu sa AEK-om kada je mučki ubijen Mihalis Kacuris.

Verovali ili ne, ali Dinamu neće biti dozvoljeno prisustvo svojih navijača na gostovanjima do kraja sezone. Kada su već bili rigorozni, nisu morali ovoliko.

I pred duel u Atini je bilo zabranjeno prisustvo gostujućih navijača, pa su huligani organizovano došli i niko ih nije zaustavio.

Dokle će neki da budu povlašćeni i da njihove "kazne" budu kao nagrada, dok se drugima prazni stadion, suspenduju se iz Evrope i samo se čeka na njihov kiks.

Veću kaznu Crvena zvezda dobije kada su im zakrčeni prolazi na tribinama, nego klub čiji navijači idu u drugu državu s namerom da izazovu incident, a na kraju to završi ubistvom.

Navijači Legije iz Varšave su bili kažnjavani zbog transparenata "UEFA mafija". Partizan je zbog mnogo manjih nereda na tribinama bio izbacivan iz Evrope.

Gospodo iz UEFA, dokle će biti dvostruki aršini? Ko i zašto štiti pojedine klubove, a na drugima sprovodi drakonske mere?

Republika

Foto: Tanjug

Aleksandar Čeferin

 

Aleksandar Čeferin bolje nek se pozabavi ovim pitanjima, nego što planira da ubaci klub iz Saudijske Arabije u Ligu šampiona.

Svaka čast ljudima koji kroje fudbal u Evropi, ovaj put su prevazišli sami sebe.

Mihalis Kacuris više nikada neće otići na stadion. Mlad život je ugašen na surov način.

Kako li je njegovim roditeljima kada vide šta je kazna.....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading