ISPLIVALE PRVE FOTOGRAFIJE IZ KOBNE NOĆI: Kacuris KOLABIRAO i PAO, huligani ga BRUTALNO ubili! (FOTO)

Autor:

Sport

12.08.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mladić je preminuo od posledica obilnog krvarenja.

ISPLIVALE PRVE FOTOGRAFIJE IZ KOBNE NOĆI: Kacuris KOLABIRAO i PAO, huligani ga BRUTALNO ubili! (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/TheKellaki

Ubijeni navijač AEK-a iz Atine

Mihalis Kacuris, navijač atinskog AEK-a, ubijen je u ponedeljak uveče, kada su pristalice ovog kluba napali, zajedničkim snagama, huligani Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa.

Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji - piše grčki portal "NewsIT".

Sada su se, pet dana nakon strašnog događaja, pojavili i prvi snimci i slike ubistva, na kome se detaljno vidi šta se sve desilo kobne noći. 

Kacuris je prvi put uočen na snimcima nešto posle 23 časa, tačnije u 23.05, kada je viđen sa ostalim navijačima AEK-a, kako kreću ka mestu gde je prvo izbila tuča. Nakon toga, nesrećni mladić je viđen kako povređen hoda ispred kioska, na raskrsnici ulica "Smirni" i "Foko".

Usled ubodnih rana, povređeni Mihalis kolabira i pada na zemlju, usled nekontrolisanog krvarenja, a jedna od osoba koja se u tom trenutku našla pored njega pokušava da ga bezuspešno pridrži, ali ne uspeva.

Vozilo Hitne pomoći je na lice mesta stiglo u 23.32, više od 20 minuta nakon što je Kacuris izboden, ranjeni mladić je prevezen u bolnicu, ali je kasnije nažalost preminuo.

Podsetimo, juče je organizovana i sahrana nesrećno preminulog mladića, a zbog čitave situacije, meč između AEK-a i Dinama iz Zagreba je odložen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading