NOVA POBEDA! Bajern slavio posle preokreta

Autor:

Sport

02.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna uspeli su da zabeleže pobedu na gostujućem terenu

NOVA POBEDA! Bajern slavio posle preokreta

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna posle prekoreta zabeležili su pobedu na gostujućem terenu.  Naime, tim iz Minhena slavio je sa 2:1 protiv Borusije Mehengladbah sa 2:1 (0:1) u trećem kolu Bundeslige.

Iako je domaćin napravio veliko iznenađenje i poveo je u prvom poluvremenu protiv aktuelnog šampiona,  na kraju je Bajern ipak uspeo da slavi. 

Golmana Bajerna iznenadio je Itakura u 30. minutu i to posle asistencije Maksimilijana Vebera. Može se reći da su fudbaleri Borusije  dobro branili domaći teren. I Ekipa Bajerna nikako nije mogla da ih savlada. 

Pokušao je Bajern da postigne gol u 39. minutu, ali je  Sane pogodio samo prečku. U prvom poluvremenu domaći fudbaleri su potpuno neutralisali Harija Kejna. Tako da su Bavarci tek u drugom poluvremenu uspeli da zatresu mrežu domaćin.

Ono što je promašio u prvom poluvremenu Sane je uspeo da nadoknadi u drugom. Bio je precizan u 58. minutu meča i to nakon asistencije Kimiha. U nastavku duela imala je ekipa Bajerna prilika da uveće prednost, ali nikako nisu uspevali. Sve do 87. minuta, kada je bio precizan Tel. Njemu je loptu poslao iz kornera poslao Kimih. 

Nakon nove pobede Fudbaleri Bajerna zauzimaju drugo mesto sa devet bodova, dok je Borusija na 15. poziciji sa samo jednim bodom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading