KEJN NASTAVIO TEROR! Bajern rutinski do bodova, ali je POTPISAO kapitulaciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna pobedili su Augzburg rezultatom 3:1 (2:0) u drugom kolu Bundeslige na Alijanc areni.

KEJN NASTAVIO TEROR! Bajern rutinski do bodova, ali je POTPISAO kapitulaciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pošto se upisao protiv Verdera na bundesligaškog premijeri, pojačanje iz Totenhema Hari Kejn nastavio je nemilice da trese mreže u dresu nemačkog šampiona.

Obeležio je bivši kapiten "pevaca" i današnji meč na Alijanc areni, jer je bio dvostruki strelac u pobedi nad nejakim Augzburgom.

Kapiten engleske reprezentacije bio je precizan u 40. minutu s "bele tačke", a potom i 69, ali je pitanje kako bi utakmica tekla da prednost desetostrukom uzastopnom šampionu vođstvo autogolom nije doneo Feliks Udukai.

Nespretnom reacijom u 32. minutu zatresao je sopstvenu mrežu i izazvao oduševljenje na tribinama među navijača Bajerna. Samo osam minuta kasnije, prednost je udvostručio Kejn sigurnom realizacijom najtrože kazne, jer je prethodno Niklas Dorš rukom igrao u šesnaestercu. Odlukom VAR-a, domaćin je dobio penal, a visoki napadač nije propustio priliku da postigne drugi gol u prvenstvu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Do svog drugog pogotka u ovom meču, a trećeg za Bajern, Hari Kejn je stigao u 69. minutu, kada je odreagovao na centaršut Alfonsa Dejvisa i iz blizine ispratio majstoriju kanadskog reprezentativca, samo poturivši nogu za ubedljivih 3:0.

U 86. minutu kapitulirala je odbrana Bajerna prvi put ove sezone, kada je Demirović proigrao Beljoa kao na tacni ispred golmana Ulriha, fudbaler Augzburga je rutinski odreagovao i iz blizine smestio loptu u mrežu za konačnih - 3:1.

Bavarci su posle dva kola zadržili maksimalan učinak sa šest bodova i dele prvo mesto s Union Berlinom, Bajer Leverkuzenom, Volfzburgom i Frajburgom.

U drugom meču dana, koji je odigran pre ovog, Majnc i Ajntraht su remizirali 1:1. Vođstvi domaćima doneo je Li Je-Sung u 25. minutu, dok je bod timu iz Frankfurta doneo Egipćanin Omar Marmuš u 90+1. minutu.

Ajntrahtu je ovo bio četvrti bod, dok je Majnc osvojio prvi poen u prvenstvu Bundeslige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading