DAME I GOSPODO, DARVIN NUNJEZ: Urugvajac ušao sa klupe i dramatičnoj završnici doneo preokret Liverpulu u derbiju kola! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Redsi" su više od sat vremena imali igrača manje.

DAME I GOSPODO, DARVIN NUNJEZ: Urugvajac ušao sa klupe i dramatičnoj završnici doneo preokret Liverpulu u derbiju kola! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Darvin Nunjez

Fudbaleri Liverpula osvojili su tri veoma važna boda, pošto su posle preokreta, sa igračem manje, u gostima pobedili Njukaslu derbiju trećeg kola Premijer lige.

Utakmica na Sent Džejms parku završena je rezultatom 1:2 (1:0).

Entoni Gordon je u 25. minutu doveo "svrake" u vođstvo, a da će domaćin gotovo sigurno slaviti činilo se već u 28. minutu, kada je Virdžil van Dajk dobio direktan crveni karton.

Međutim, "redsi" se nisu predavali, a nagrada za njihov trud stigla je u samoj završnici meča.

Darvin Nunjez je u 81. minutu iskoristio kiks Svena Botmana i doneo izjednačenje gostima, a Urugvajac je potom u trećem minutu nadoknade još jednim pogotkom doneo preokret i pobedu gostima sa Enfilda. Inače, Nunjez je sa klupe za rezerve na teren ušao tek u 77. minutu.

Zahvaljujući ovoj pobedi, Liverpul je došao da ukupno sedam bodova i zauzima četvrtu poziciju na tabeli, a Njukasl je na 13. mestu sa svega tri poena.

Standings provided by Sofascore

U narednom kolu, Liverpul će dočekati Aston Vilu, a Njukasl ide u goste Brajtonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading