LUDO VEČE U LIGI ŠAMPIONA: Srbi i Panata u zaostatku, Galata u finišu do VELIKE POBEDE!

Autor:

Sport

23.08.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su još tri utakmice u okviru kvalifikacijama za elitno takmičenje.

LUDO VEČE U LIGI ŠAMPIONA: Srbi i Panata u zaostatku, Galata u finišu do VELIKE POBEDE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Panatinaikosa

Večeras su odigrane poslednje tri utakmice u okviru plej-of faze kvalfiikacija za Ligu šampiona.

Najzanimljiviji duel je odigran u Švedskoj, gde je ekipa Galatasaraja sa 3:2(2:1) savladala ekipu Moldea. Šveđani su stigli do prednosti već posle osam minuta, ali je već do poluvremena usledio preokret.

Haugen je u 56. minutu doneo poravnanje domaćoj ekipi, ali je Fredi Mitsjo, golom u 94. minutu utišao navijače na severu Evrope i doneo Turcima veliku prednost pred revanš.

Do pobede je stigla i Braga, protiv "srpskog" Panatinaikosa, rezultatom 2:1 (0:0). Imali su Portugalci 2:0, i prolaz dalje u grupnu fazu, ali je Mancini pogotkom u 95. minutu doneo nadu šampionu Grčke.

Treći duel je odigran u Izraelu, gde je Makabi ugostio Jang Bojs, ali nije viđeno pogodaka, pa će odluka pasti u revanš utakmici u Švajcarskoj.

Podsetimo, sinoć su odigrana prva tri meča, a prednost pred druge mečeve imaju Antverp protiv AEK-a, odnosno Kopenhagen protiv Rakova, dok su Rendžers i PSV odigrali 2:2 u Škotskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading