KAKVA DRAMA NA VELODROMU: Mladenović odveo Panatinaikos u plej-of! Tragičar Genduzi skrivio i promašio penal (VIDEO)

Autor:

Sport

15.08.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpik iz Marseja eliminisan od strane atinskog kluba.

KAKVA DRAMA NA VELODROMU: Mladenović odveo Panatinaikos u plej-of! Tragičar Genduzi skrivio i promašio penal (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Olimpik Marsej - Panatinaikos

Fudbaleri Panatinaikosa plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su posle boljeg izvođenja penala eliminisali Olimpik iz Marseja.

Nakon što su "zeleni" prošle nedelje slavili minimalnim rezultatom u Atini, revanš meč je sjajno počeo po Francuze.

Pjer-Emerik Obamejang je već u drugom minutu načeo mrežu Panatinaikosa, a Gabonac je i u nadoknadi prvog poluvremena postigao gol, kojim je Olimpik poveo 2:0.

Delovalo je da će Velodrom eksplodirati od oduševljenja po završetku regularnog toka meča, ali je Mateo Genduzi duboko u zaustavnom vremenu utakmice igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija Majkl Oliver je posle gledanja VAR-a pokazao na belu tačku.

Igrao se deveti minut nadoknade kada je Focis Joanidis pocepao mrežu iz penala, pa je na taj način odveo meč u produžetke.

U dodatnih pola sata je Vitinja zatresao mrežu Panatinaikosa, ali je njegov pogodak u 110. minutu poništen zbog ofsajda, posle reakcije iz VAR sobe.

Na kraju se pristupilo izvođenju penala, a promašen je samo jedan. Jedanaesterac nije realizovao samo totalni tragičar meča Mateo Genduzi, a na kraju je gol za pobedu postigao reprezentativac Srbije Filip Mladenović.

Panatinaikos će se u plej-ofu sastati sa Bragom, koja je eliminisala TSC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading