NAVIJAČI MALAGE TERAJU ŠEGU: Nasumično presreću ljude na aerodromu, kliču im kao velikim pojačanjima

Autor:

Sport

22.08.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači plavo-belih ironično i originalno pokazali šta misle o radu uprave.

NAVIJAČI MALAGE TERAJU ŠEGU: Nasumično presreću ljude na aerodromu, kliču im kao velikim pojačanjima

Foto: FOTO PRINTSKRIN

Nekada slavni španski prvoligaš - Malaga sada tavori u trećem rangu tamošnjeg fudbala. Nezadovoljni navijači neretko na stadionu ističu svoje nezadovoljstvo klupskom politikom, a sada su otišli korak dalje. Uprkos svim mukama oni nisu izgubili smisao za humor, pa su na ironičan način pokušali da stave do znanja klupskim funkcionerima šta misle o njihovom radu. Ujedno, uspeli su da nasmeju čitavu fudbalsku planetu.

Naime, nekoliko desetina pristalica okupili su se na aerodromu u Malagi obučeni u kluspke boje i presretali su turiste koji su doputovali u Andaluziju. Nasumično su birali ljude koji će glumiti pojačanje kluba, dok mu oni razdragano kliču. Jedan od slučajnih prolaznika na izlaznom terminalu činio se kao podoban da odglumi fudbalera, te je oko vrata dobio šal, dok su oko njega bili istaknuti transparenti "Dobrodošao u Malagu". Lažno obezbeđenje takođe je odradilo dobar posao pošto ga je kobajabi štitilo od razurdanih navijača, koji su hrlili po autograme i fotografije. Jedan od turista se prilično uživeo u ulogu, pa su mu navijači čak i dodelili majicu sa brojem 69.

 

 

Pre tačno deset godina Malaga je ispisivala klupsku istoriji, budući da je igrala četvrtfinale Lige šampiona. U njihovim redovima nastupale su zvezde evropskog fudbala poput Ruda van Nisterloja, Santija Kazorle, Iska... Ove godine spekulisalo se o mogućim investicijama ili preuzimaju kluba od strane bogatih vlasnika Pari Sen Žermena, ali je katarski fond naposletku odustao od tog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading