NIŠTA NIJE SLUČAJNO! Evo šta POVEZUJE krvavi pir iz Atine i 156. Večiti derbi! Hrvate je odao VAŽAN detalj! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Dinama su tada pravili nerede po prestonici Grčke i usmrtili Mihalisa Kacurisa.

NIŠTA NIJE SLUČAJNO! Evo šta POVEZUJE krvavi pir iz Atine i 156. Večiti derbi! Hrvate je odao VAŽAN detalj! (VIDEO)

Foto: printscreen/eleftherostypos.gr

Pre sedam dana nemile scene viđene su u Atini, kada su se sukobili najvatreniji navijači zagrebačkog Dinama i fanovi domaćeg AEK-a.

Nemile scene i divljanje Bed blu Bojsa odneli su život jednog navijača, te je nesrećni Mihalis Kacuris brutalno ubijen, ali su se igrači žuto-crnih osvetili donekle i savladali hrvatskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona na Maksimiru s' 2:1, golom u 90. minutu.

Ono što je, međutim, mnogima promaklo, jeste činjenica da su ultrasi Dinama tokom srambih napada u prestonici Grčke imali ista obeležja na levim ramenima!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ništa ne bi bilo čudno da su hrvatski vandali i na 156. Večitom derbiju, odigranom u Humskoj, kada su pokušali da izvedu prevrat i pomognu "osvajanje južne tribine", gle čuda, takođe se pojavili sa obeležjima na levoj strani gornjeg dela ruke. I to na istom delu ramena, kao što je to bio slučaj sa Bed blu Bojsima u Novoj Filadelfiji, kada se dogodio zločin.

Tada su, podsetimo, Ante Firić, Damir Tovarović i ostali pripadnici hrvatskih ultrasa pokušali da napadnu grobare i osvoje "jug", ali su umesto toga dobili batine i bili hospitalizovani.

Snimak ubistva Mihalisa Kacurisa možete da pogledate na OVOM LINKU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading