IDEMO U ZAGREB DA URADIMO TO: Trener AEK-a stavio do znanja Bed blu bojsima da ih se ne plaši!

Autor: Tanjug

Sport

14.08.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac ne može da sakrije tugu zbog smrti navijača svog kluba.

IDEMO U ZAGREB DA URADIMO TO: Trener AEK-a stavio do znanja Bed blu bojsima da ih se ne plaši!

Foto: Tanjug/AP

Matijas Almeida

Trener fudbalera atinskog AEK-a Matijas Almeida izjavio je da je njegov tim spreman za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Zagreba.

Navijač AEK-a Mihalis Kacuris je ubijen, a osam osoba ranjeno u napadu navijača Dinama na pristalice atinskog kluba prošle nedelje, u noći između 7. i 8. avgusta, uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za elitno evropsko klupsko takmičenje.

Evropska fudbalska unija (UEFA) je otkazala prvi meč dva kluba koji je trebalo da bude odigran u Atini. Prvi duel hrvatskog i grčkog šampiona biće odigran u utorak od 20 časova u Zagrebu, dok je revanš je na programu već u subotu, 19. avgusta, u Atini.

- Mi smo uvek spremni. Ne plašimo se novih nereda, idemo u Zagreb da igramo fudbal. U fudbalu sam 30 godina. To bi trebalo da bude veselje. Bio sam mnogo tužan kada sam video šta se dogodilo prošle nedelje. Igraćemo za istoriju AEK-a i za porodicu navijača koji je izgubio život - rekao je Almeida za grčku televiziju "ANT1".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Matijas Almeida

UEFA je još ranije zabranila gostujućim navijačima da prisustvuju utakmicama AEK-a i Dinama.

Grčki mediji navode da je za svih 105 osoba uhapšenih posle sukoba navijača AEK-a i Dinama određen istražni zatvor. Uhapšeni su raspoređeni u 16 različitih zatvora širom Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading