NAPUŠTA MARAKANU? Bundesligaši POLUDELI za Zvezdinim fudbalerom! U trku se uključio još jedan SLAVNI klub!

Autor:

Sport

22.08.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će ovog leta promeniti sredinu.

NAPUŠTA MARAKANU? Bundesligaši POLUDELI za Zvezdinim fudbalerom! U trku se uključio još jedan SLAVNI klub!

Foto: Starsport

Iako nije u planovima novog trenera Baraka Bahara, mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković odavno se nalazi na radaru nemačkih velikana.

Borusija iz Dortmunda i Lajpcig, prema pisanju "Bilda", uporni su u nameri da angažuju bisera crveno-belih, ali je mnogo realnija opcija da on ode na pozajmicu.

I to ne u nemačku Bundesligu, već austrijsku! Višestruki šampion ove države podno Alpa, Austrija iz Beča želi da dovede Lekovića u svoje redove.

Ukoliko dve strane nađu dogovor, kako saznaje "Mozzart Sport", perspektivni štoper bi otišao na jednogodišnju pozajmicu među Bečlije, a garancije za njegove kvalitete dao je i kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović, koji je posebno emotivno vezan za klub u kome je napravio prve fudbalske korake.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Leković

Teško da bi se Leković u narednom periodu, uoči starta u Ligi šampiona, izborio za mesto u timu, obzirom da na njegovom mestu vlada velika konkurencija. Kod trenera Bahara trenutno su u prednosti Srđan Mijailović, kapiten Dragović i Miloš Degenek, a osim njih, očekuje se da u rotaciji bude Uroš Spajić, dok je sve izvesniji i dolazak Vanje Drkušića iz Sočija.

Austrija užurbano traga za pojačanjima u odbranima, jer je loše krenula u novoj sezoni. Ekipa je sakupila samo četiri boda iz prva tri kola, pa je alarm u Beču već upaljen. U klubu smatraju da bi angažovanjem Lekovića rešili problem, a i on bi pokazao kvalitete, budući da je trenutno van stroja na Marakani.

Ista sudbina mogla bi da zadesi i Edmunda Adoa. Iako je stigao kao pojačanje iz subotičkog Spartaka, Ganjanin nije odigrao ni minut kod Baraka Bahara, pa je odlazak bivšeg igrača Šerifa sve izvesniji.

Foto: Starsport

Edmund Ado

Zato su u Ljutice Bogdana rešeni da angažuju novog vezistu, dok bi naredna destinacija Adoa mogla da bude Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading