NEMCI KUPUJU NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez jednog od NAJBOLJIH?

Autor:

Sport

02.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo brzo bismo mogli da ga gledamo u Bundesligi.

NEMCI KUPUJU NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez jednog od NAJBOLJIH?

Foto: Starsport

Stefan Leković i Mirko Ivanić

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković nalazi se na listi želja Borusije iz Dortmunda i Lajpciga, preneo je nemački Bild.

Kako piše Bild, Leković je velika želja nemačkih klubova koji smatraju da će mladi defanzivac izrasti u vrhunskog fudbalera. Nemci ističu da je Zvezdin biser jedan od najtalentovanijih srpskih štopera i da mu je trenutna vrednost na Transfermarktu - milion evra.

U tekstu se podseća da Leković ima 19 godina, da ima ugovor sa čelnicima Crvene zvezde do juna 2027. godine, kao i da je srpski šampion prošle zime odbio ponudu Reala od četiri miliona evra.

Foto: fkcrvenazvezda

Stefan Leković u dresu Crvene zvezde

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da je za mladog štopera zainteresovan i Bajern iz Minhena.

Prvak Srbije je nedavno od Zenita inkasirao sedam miliona evra za Strahinju Erakovića, a videćemo koja je suma u igri za Lekovića, s obzirom da je Bild ne spominje u svom tekstu.

Podsetimo da trener Zvezde Barak Bahar od centralnih defanzivaca na raspolaganju ima Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića i Uroša Spajića, uz naravno Lekovića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading