SKRATIO SE SPISAK POTENCIJALNIH RIVALA ZVEZDE U LŠ: Ispali Ludogorec i BATE, Borjan izbacio Zrinjski!

Autor:

Sport

01.08.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje je završio i ukrajinski Dnjepar-1.

SKRATIO SE SPISAK POTENCIJALNIH RIVALA ZVEZDE U LŠ: Ispali Ludogorec i BATE, Borjan izbacio Zrinjski!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su titulom prvaka Srbije osvojenom prošle sezone ostvarili direktan plasman u Ligu šampiona za ovu godinu, pa sada mirno posmatraju kvalifikacije za elitno takmičenje.

Ovog utorka su četiri ekipe završile učešće u kvalifikacijama i tako su ostali bez šanse da se domognu grupne faze, u kojoj će igrati beogradski crveno-beli. Takođe, treba istaći da će se Zvezda naći u trećem šeširu na žrebu, pa su sve ekipe koje prođu u kvalifikacijama njen potencijalni rival u grupnoj fazi.

Slovan iz Bratislave, za koji brani Milan Borjan, je posle 180 minuta eliminisao Zrinjski iz Mostara. Slovan je prošle nedelje u gostima slavio sa 1:0, a u revanšu u Slovačkoj bilo je 2:2.

Aleksandar Čavrić je u ptom minutu načeo mrežu gostiju, a u 66. je asistirao Šaraniju Zuberuu za 2:0. Posle toga su igrači Zrinjskog samo uspeli da ublaže poraz u ukupnom rezultatu, pošto su Borjana matirali Hrvoje Barišić i Antonio Ivančić.

Takmičenje je završio i Ludogorec, koji je posle preokreta i velike drame poražen od Olimpije u Ljubljani sa 2:1.

Prošle nedelje u Razgradu bilo je 1:1, a u Sloveniji su Bugari poveli u 15. minutu preko Kirila Despodova. Međutim, samo tri minuta kasnije je Timi Elšnik poravnao rezultat, a u završnici je usledila prava ludnica.

Desni bek Ludogoreca Son je u 83. minutu dobio crveni karton, a u drugom minutu nadoknade je Elšnik postigao još jedan gol na utakmici, za 2:1. Ipak, Bugari se tada nisu predali, već su krenuli svim silama u napad i nagrađeni su penalom, koji Despodov u 11. minutu nadoknade nije uspeo da realizuje.

Šansu da se domogne elitnog evropskog takmičenja propustio je i BATE Borisov, koji je u dvomeču poražen od Arisa iz Limasola sa 11:5.

Nakon što su Kiprani kod kuće slavili 6:2 prošle nedelje, u Belorusiji je bilo 5:3 za goste.

Na kraju, Panatinaikos je eliminisao Dnjepar-1. Grci su prošle nedelje u Ukrajini bili bolji sa 3:1, dok je u revanšu u Atini bilo 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading