AŽDAJE ZA LŠ: Ove svetske SUPERSTAROVE samo potpis deli od prelaska u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

02.08.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko bi neki od njih stigli na Marakanu, proleće u elitnom takmičenju bi postalo realnost.

AŽDAJE ZA LŠ: Ove svetske SUPERSTAROVE samo potpis deli od prelaska u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji mogući način otvorili novu sezonu, pošto su na otvaranju Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" ubedljivo savladali Vojvodinu.

Prethodno su dominantno protutnjali kroz pripremni deo, pošto su osvojili veoma jak turnir u Rusiji, gde su redom padali Zenit, Nefči i Fenerbahče, a kao šlag na tortu došlo je  petardiralnje Fiorentine na Marakani.

Zbog toga što mašinerija Baraka Bahara radi kao podmazana, euforija među navijačima prvaka Srbije je sve veća, pa ni ne čudi što oni već razmišljaju o žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i kako bi njihov klub mogao da prođe u nokaut fazu.

Međutim, koliko god Crvena zvezda bila moćna u ovom trenutku, za takav poduhvat je vrlo verovatno potrebno da se dodatno ojača tim. Toga su svesni i u Ljutice Bogdana, pa se u utorak kao grom iz vedra neba pojavila vest da je na meti crveno-belih Tijemu Bakajoko.

Francuz je slobodan igrač, pa zbog toga nije toliko nerealno da završi na Marakani, a u nastavku vam predstavljamo još nekoliko svetskih zvezda koje trenutno nemaju klub i bili bi ogromna pojačanja za crveno-bele.

Na poziciji golmana Zvezdi realno ne treba pojačanje, pošto je Omri Glazer pokazao da je zver među stativama, ali treba istaći da je najbolji čuvar mreže koji trenutno nema klub David De Hea. Naravno, on je svakako nerealna meta za šampiona Srbije, a neki koji bi možda i došli su Timo Horn, Andrej Lunev, Tomaš Vaclik ili Samir Handanović.

Što se odbrane tiče, Bahar igra sa trojicom pozadi, pa kvalitetnih štopera nije na odmet. Najzvučnije ime među slobodnim agentima je Serhio Ramos, a osim njega klub nemaju ni Džeri Mina, Aksel Tuanzebe, Fil Džons, Bastos, Sokratis Papastatopulos i Džerom Boateng.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trenutno bez kluba - Serhio Ramos

Na bekovskim pozicijama nema velikih zvezda bez kluba, pošto su najzvučnija imena Danilo D'Ambrozio, Deni Rouz, Niko Šulc i Rajan Bertrand.

Što se tiče defanzivnih vezista, osim pomenutog Bakajoka, Zvezda bi tu mogla da pronađe još neka zanimljiva rešenja. Kao ljubimac navijača ističe se Luka Milivojević, tu je i 27-godišnji specijalista za prekide Luis Čavez, a slobodni su i Stiven Nzonzi, Jan M'Vila, Asijer Iljaramendi i Sebastijan Rudi.

Na poziciji centralnih veznih postoji širok izbor u igračima bez kluba, pošto tu spadaju Aleks Okslejd-Čembrlen, Tom Dejvis, Ros Barkli, Roberto Pereira, Alan Sonjora, Stefano Sturaro, Žoao Mutinjo, Adrijen Silva, Alan Dzagoev ili čak legendarni Andres Inijesta.

U Baharovom sistemu postoje i igrači koji igraju odmah iza napadača, a na tržištu od slobodnih se tu nalaze Daiči Kamada, Džesi Lingard, Manuel Lanzini, Dimitri Paje ili Huan Mata.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dimitri Paje

Crvena zvezda u svojoj formaciji igra bez krila, ali nema sumnje da bi Barak Bahar mogao da pronađe mesto za igrače kao što su Eden Azar, Adama Traore, Lukas Moura, Ejnsli Mejtland-Najls, Andre Aju, Karim Belarabi, Aleš Vidal, Teo Volkot ili Hese.

Na kraju, što se samog napada tiče, tu bi Žan Filip Kraso i Piter Olajinka mogli da dobiju baš žestoku konkurenciju. Naime, klub trenutno nemaju asovi kao što su Aleksis Sančez, Alfredo Morelos, Marijano Dijaz, Mbaje Nijang, Dijego Košta, Odion Igalo, Islam Slimani, Bas Dost, Matija Destro ili čak Bafetimbi Gomis.

S obzirom na to da su svi nabrojani igrači trenutno bez kluba, slobodno se može reći da ih od dolaska u Crvenu zvezdu (ali i bilo koji drugi klub) deli samo potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Acaman

04.08.2023 00:24

Ovo ste napisali je takvo mlacenje prazne slame da je to ravno bezobrazluku. Zao mi je samo sto sam procerdao vreme