NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Srpski napadač prešao u Bazel!

Autor:

Sport

17.08.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće šansu da se dokazuje i selektoru nacionalnog tima.

NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Srpski napadač prešao u Bazel!

Foto: Starsport

Srpski fudbalski reprezentativac Đorđe Jovanović zakoračio je u novu fazu svoje karijere, postavši član Bazela sve do leta 2027. godine, objavio je danas švajcarski klub. Mladi fudbaler, tek 24 godine star, sledeće sezone će igrati sa brojem 99 na leđima.

Jovanović, čije je sportsko putovanje započelo u Partizanu, sticao je iskustvo igrajući za različite klubove širom Evrope. Njegova veština i posvećenost igri doveli su ga do Lokerena, Kadiza, Kartagene, Čukaričkog i Makabija iz Tel Aviva.

U prethodnoj sezoni nosio je dres Makabija, postigavši zapanjujućih 23 golova i asistiravši pet puta, na 45 utakmica u svim takmičenjima.

Takođe, igrao je i za reprezentaciju Srbije, za koju je imao priliku da zaigra na tri meča, poslednji put u kvalifikacijama za EURO protiv Bugarske. 

- Radujem se izazovima koje donosi Bazel. Klub je prepoznatljiv širom sveta, te ću uložiti maksimalan trud da doprinesem timskim naporima. Prošla sezona u Makabiju bila je uspešna, ali želim da tu uspešnost podignem na viši nivo u dresu Bazela, kako bismo ostvarili sve ciljeve pred nama - prenosi zvanična stranica kluba Jovanovićeve reči.

Dok se fudbalski svet bude okretao prema ovom talentovanom igraču, s nestrpljenjem se očekuje kako će Đorđe Jovanović osvežiti sastav Bazela i kakav će pečat ostaviti na terenu u ovom slavnom klubu iz Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading