GROBARI U TRANSU: Partizan saznao SJAJNE VESTI pred meč sa Sabahom!

Autor:

Sport

17.08.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatan vetar u leđa izabranicima Igora Duljaja.

GROBARI U TRANSU: Partizan saznao SJAJNE VESTI pred meč sa Sabahom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras ekipu Sabaha, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su u prvom duelu, u dalekom Azerbejdžanu, poraženi sa 2:0, a još veće bruke ih je spasio golman Aleksandar Jovanović, koji je odbranio penal, kao i još nekoliko prilika koje su propustili igrači Sabaha.

Jasno je da "parni valjak" večeras čeka težak posao, ali su pred susret u Humskoj fudbaleri, ali i navijači Partizana, saznali dobre vesti.

Naime, prema trenutnoj projekciji, igrači Partizana su vrlo blizu tome da obezbede mesto u prvom šeširu prilikom žrebanja grupa za Ligu konferencija, ukoliko naravno Partizan izbaci Sabah, a onda i Norsjeland ili FCSB.

Trenutno su crno-beli drugi ispod crte, kada je u pitanju mesto u prvom šeširu, ali nekoliko ekipa iznad bi vrlo lako moglo da ispadne. Naime, Mitjiland je poražen u prvom meču od Omonije sa 1:0, pa će u Danskoj morati da jure prednost Kiprana.

Takođe, neuspeh u prvom duelu je doživeo i Dinamo iz Kijeva, koji je projektovan za prvi šešir, a oni će u Bukureštu, gde će igrati kao domaćin zbog situacije u Ukrajini, juriti prednost Arisa (1:0).

Takođe, Klub Briž je trenutno viđen kao ekipa u prvom šeširu, ali su voljom žreba spojeni sa Osasunom u plej-of rundi, pa će i Belgijancima biti teško da uđu u grupnu fazu.

Sve u svemu, jasno je da crno-bele večeras čeka težak zadatak, ali će, u slučaju prolaska večeras, ali i u četvrtom kolu kvalifikacija, biti u sjajnoj poziciji pred žreb za grupnu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading