SVE JE GOTOVO: Reprezentativac Srbije OTIŠAO u Seriju A!

Autor:

Sport

16.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredne dve sezone će provesti na "čizmi".

SVE JE GOTOVO: Reprezentativac Srbije OTIŠAO u Seriju A!

Foto: Starsport

Ivan Ilić u društvu Sergeja Milinković-Savića, Uroša Račića i Nemanje Gudelja

Srpski reprezentativac Uroš Račić novi je fudbaler Sasuola, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu.

Sasuolo je na ime obeštećenja Valensiji uplatio 2,5 miliona evra, dok je srpski igrač sa novim klubom potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Račić je u ovom španskom klubu igrao još od 2018. godine, kada je stigao iz Crvene zvezde. Ipak, za više od pet godina, uspeo je da upiše svega 59 prvenstvenih nastupa za "slepe miševe".

Nakon kratke epizode u drugom timu Valensije, Uroš je 2019. godine bi na pozajmici u ekipi Tenerife, naredne sezone je takođe igrao van Španije kao pozajmljen igrač, ovaj put u Famalikau, dok je prethodne godine ponovo igrao u Portugalu, pošto ga je Valensija pozajmila Bragi.

Ipak, šansu za ozbiljnije minute u svom klubu nije dobio, iako se Valensija prošlem sezone poprilično mučila u Primeri, pa će srpski vezista svoju šansu potražiti u Italiji, kao i većina "orlova".

Do sada u karijeri Račić je igrao za Crvenu zvezdu, Bragu, Valensiju, Tenerife i Famalikao. Za nacionalnu selekciju odigrao je 11 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading