NOVI POTRES U SERIJI A: Reprezentativac Srbije STIŽE u Italiju!

Autor:

Sport

15.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša kolonija na "čizmi" će biti brojnija za još jedno ime.

NOVI POTRES U SERIJI A: Reprezentativac Srbije STIŽE u Italiju!

Foto: Starsport

Uroš Račić, fudbalski reprezentativac Srbije, uskoro će napustiti ekipu Valensije, a svoju karijeru će nastaviti u Seriji A, u Sasuolu.

Brojni španski mediji, ali i poznati fudbalski novinari, potvrdili su ovu činjenicu, a istakli su da se uskoro očeku da Račić i zvanično napusti ekipu Valensija i zaduži Sasuolovu opremu. Sa druge strane, detalji transfera, obeštećenje, kao ni godine ugovora, i dalje nisu poznate.

Račić je u ovom španskom klubu još od 2018. godine, kada je stigao iz Crvene zvezde. Ipak, za više od pet godina, uspeo je da upiše svega 59 prvenstvenih nastupa za "slepe miševe". Nakon kratke epizode u drugom timu Valensije, Uroš je 2019. godine bi na pozajmici u ekipi Tenerife, naredne sezone je takođe igrao van Španije kao pozajmljen igrač, ovaj put u Famalikau, dok je prethodne godine ponovo igrao u Portugalu, pošto ga je Valensija pozajmila Bragi.

Foto: www.profimedia.rs

Uroš Račić u dresu Valensije

Ipak, šansu da ozbiljnije minute u svom klubu nije dobio, iako se Valensija prošlem sezone poprilično mučila u Primeri, pa će srpski vezista svoju šansu potražiti u Italiji, kao i većina "orlova".

Pretpostavlja se da će Račić do kraja nedelje doći na lekarske preglede, a zatim i potpisati ugovor sa ovom ekipom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading