SRBIN ODLUČAN U NAMERI! Lazović OTKRIO gde bi voleo da NASTAVI karijeru!

Autor:

Sport

18.07.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijev "orao" zadovoljan statusom u Veroni.

SRBIN ODLUČAN U NAMERI! Lazović OTKRIO gde bi voleo da NASTAVI karijeru!

Foto: Profimedia

Darko Lazović i Ivan Ilić

Srpski fudbaler Darko Lazović izjavio je da se nada da će ostati u Veroni i naredne sezone.

Član "orlova" Lazović je na "Bentegodi" stigao u leto 2019. godine i od tada odigrao 114 utakmica, te postigao sedam golova.

Bivši fudbaler Crvene zvezde ima ugovor sa italijanskom ekipom do leta 2024. godine.

- Srećan sam što sam i dalje ovde, na raspolaganju sam treneru i mladim momcima, kojima moramo da budemo od pomoći. Nikad se ne zna u fudnalu, ali dobro mi je u klubu. Imam još godinu dana ugovor sa Veronom, srećan sam i nadam se da ću ostati, da ću odraditi ugovor do kraja. Ne znam šta će klub odlučiti - rekao je Lazović za italijanski Skaj sport.

Foto: Starsport

Darko Lazović u dresu rerpezentacije Srbije

Posle mnogo muka, Verona je obezbedila status u italijanskoj eliti i poslala Speciju u Seriju B, pa je usledila promena trenera. Umesto Marka Zafaronija, kome je uprava uručila otkaz, došao je Marko Beroni, pod čijim patronatom će Lazović pokušati da se izbori za mesto u startnoj jedanaestorici.

- Pre svega, gledam tim. Ali, nadam se da ću postizati više golova i imati više asistencija. Svaka godina je sve teža i teža. Posle tri dobre, prethodna je bila drugačija. Verovali smo i uspeli. Sada krećemo od nule, promenili smo trenera. Uvek moramo da imamo u vidu koliko je Serija A komplikovana - istakao je Darko Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading