STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Dušan Vlahović ODLAZI iz Juventusa?!

Autor:

Sport

18.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je među traženijom robom ovog leta na fudbalskoj pijaci.

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Dušan Vlahović ODLAZI iz Juventusa?!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Dušan Vlahović, najskuplji srpski reprezentativac na tržištu, nalazi se na izlaznim vratima torinskog giganta.

Već nekoliko nedelja se spekuliše o potencijalnom Dušanovom odlasku, izgledalo je da je Čelsi najbliži potpisu, ali su u Londonu počeli da oklevaju, što je iskoristio PSŽ i došao do pol-pozicije u redu za dovođenje srpskog špica.

Ono što francuskom klubu dodatno ide u prilog jeste i činjenica da je Kristijano Đuntoli, sportski direktor Juventusa, pozvao klubove da krenu u "napad" na Vlahovića.

Vlahović? Nije tajna da moramo da vodimo računa o našem finansijkom stanju i računima. Zato ćemo razmotriti sve velike ponude – rekao je Đuntoli.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Zatim je Đuntoli dodao i da klub veruje Vlahoviću, što je definitivno kontradiktorno tome što žele da se reše Srbina.


Sve zavisi kakve ponude stignu. Ono što je bitno i što moram da razjasnim je da mi verujemo Dušanu, deo je našeg projekta – istakao je novi sportski direktor kluba iz Torina.

Do kraja prelaznog roka u Evropi je ostalo sasvim dovoljno vremena, još oko mesec i po dana, što je sasvim dovoljno vremena da Vlahović pronađe novi klub, pošto se definitivno ne uklapa u filozofiju koju forsira Masimilijano Alegri, trener velikana sa severa Italije. Ako ne dođe do seobe u Pariz, u trci se, osim Čelsija, nalazi i Bajern iz Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading