VLAHOVIĆ OSTAJE U JUVENTUSU? Legenda ZAGRMELA: Želim da ga vidim kao PROTAGONISTU!

Autor:

Sport

18.07.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Kovačević izneo je svoj stav.

VLAHOVIĆ OSTAJE U JUVENTUSU? Legenda ZAGRMELA: Želim da ga vidim kao PROTAGONISTU!

Foto: www.profimedia.rs

Saga oko budućnosti Dušana Vlahovića u timu Juventusa se nastavlja.

Srbin je na meti mnogih evropskih klubova, ali legenda tima iz Torina, Darko Kovačević, u razgovoru za italijansku Gazetu otkrio je da se nada kako će Vlahović ostati.

Uvek sam govorio da je Vlahović sjajan igrač, ima samo 23 godine i voleo bih da ostane u Juventusu posle teške sezone, kod njega se vidi dosta prostora za napredak. Da sam na mestu Vlahovića, zadržao bih se u Torinu - počeo je priču Kovačević, pa dodao:

- Sve kroz šta je prošao je određena posledica povrede prepona, koja se odrazila na menji broj golova. Ne zaboravimo da je na Svetskom prvenstvu igrao rovit, oporavak od takvog problema nikada nije lak i pre svega potrebno je vreme da se vrati maksimalno. Nadam se da će Dušan dobro početi ovu sezonu. Kao bivši igrač Juventusa, želim da ga vidim kao protagonistu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Zatim se osvrnuo i na potencijalan dolazak Romelua Lukakua u Juve.

- Lukaku je odličan napadač, ima kvalitet da igra u odličnom timu kao što je Juventusov, ali  između njih dvojice biram Vlahovića, jer ima još mnogo da dokaže i mnogo više motiva od Romelua. Nije samo pitanje godina. Zamislite samo jednu stvar: ako su veliki klubovi Španije, potom PSŽ i minhenski Bajern zainteresovana za Dušana, valjda ima razlog što je tako. Zar ne?

Mnogi se pitaju ko bi se bolje snašao u sistemu igre Masimilijana Alegrija - Vlahović ili Lukaku.

- Veoma teško pitanje. Još mi je pred očima Vlahovića koji je postigao dosta golova u Fiorentini, tako da mora da se dovede u poziciju da bi igrao dobro. Dušan mora da oseti da je centar Juventusovog projekta, sa malo poverenja drugih, takođe je teško raditi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Za kraj, govorio je Kovačević i o Sergeju Milinković-Saviću.

Žao mi je, hteo sam i njega da vidim u dresu Juventusa. Mada, mora se reći da je sa 28 godina bilo teško odbiti takvu ponudu - zaključio je nekadašnji srpski fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading