ZVEZDAŠI SU ODUŠEVLJENI! Evo kako će IZGLEDATI svečana LOŽA na Marakani! Cena ulaznice je 6.000 evra!

Autor:

Sport

16.08.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana će spremna dočekati izazove u Ligi šampiona.

ZVEZDAŠI SU ODUŠEVLJENI! Evo kako će IZGLEDATI svečana LOŽA na Marakani! Cena ulaznice je 6.000 evra!

Foto: FK Crvena zvezda

Osim što gazi sve pred sobom i nijednom rivalu ne ostavlja promil šanse, Crvena zvezda poslednjih godina napreduje u svim segmentima!

Nisu samo rezultati za ponos srpskog prvaka, nego organizacija i infrastruktura, što smo mogli i da vidimo pre izvesnog vremena tokom posete Marakani!

"Republika" je tom prilikom obišla novi teren koji su crveno-beli uradili, kancelarije stručnog štaba i teretanu, a novina koja navijače očekuje jeste i centralna loža koja bi trebalo da zasija pre početka Lige šampiona i u čijem sklopu će biti ekskluzivni restoran.

To će biti restoran poluzatvorenog tipa, visokog ranga, gde će naš gosti koji kupe kartu imati sve uslove da sede u jednom super luksuznom restoranu. Površina restorana je 290 kvadrata, imaće 130 mesta i svaki gledalac koji kupi kartu za centralnu ložu imaće i mesto u restoranu, gde će moći da bira 10 vrhunskih srpskih specijaliteta koji će se spremati ovde. Restoran će raditi samo za vreme utakmica - stoji u poruci sa Marakane.

Zanimljivo da će cena karte za tu ložu, kako saznaje "Telegraf" iznositi 6.000 evra na godišnjem nivou, a ta ulaznica će moći da se kupuje samo za celu sezonu.

A kada je u pitanju pomenuta loža, iz Zvezde su imali jasnu poruku za sve koji žele da iz nje gledaju utakmice.

- Predstavljamo vam novi projekat koji se sprovodi na stadionu “Rajko Mitić” - renovirana centralna loža. Iskustvo za pamćenje u prelepom ambijentu, sa najboljim pogledom na teren, pružiće vam nezaboravan osećaj i neponovljivu atmosferu. Provedite vreme sa vašim poslovnim partnerima u ekskluzivnom restoranu na najvećem stadionu u državi i pratite majstorije naših fudbalera na domaćoj i evropskoj sceni. Sezonske ulaznice za centralnu ložu su u pretprodaji.

Pogledajte kako izgleda nova loža na stadionu "Rajko Mitić":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading