ZVEZDA PO UGLEDU NA EVROPSKE VELIKANE! Baharov tim trenira u FENOMENALNIM uslovima! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić predstavio je teretanu u kojoj igrači rade posle svakog treninga.

ZVEZDA PO UGLEDU NA EVROPSKE VELIKANE! Baharov tim trenira u FENOMENALNIM uslovima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda se ozbiljno priprema za preliminarno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izabranici Baraka Bahara uveliko treniraju i bruse formu za ono što ih čeka u jesenjem delu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić predstavio je novinarima najsavremeniju teretanu, u kojoj igrači srpskog šampiona vežbaju posle svakog treninga.

- Imate priliku da vidite kako izgleda ova teretana, ovde svakodnevno mnogo vremena provode naši igrači. Reč je o najsavremenijim metodama, najbolja oprema na svetu. Ovde se uvek pre svakog treninga radi zagrevanje. Obavezno pre i posle svakog treninga koji se odvija napolju, ovde igrači provode vreme - otkrio je okupljenima Zvezdan Terzić.

Kompletan iznos izgradnje teretane i mediko bloka, odnosno ambulanta za oporavak i rehabilitaciju igrača koja se nalazi odmah ispod severne tribine Zvezdinog stadiona, koštao je crveno-bele 1,2 miliona evra.

- Čitava zgrada koštala je 1.200.000 evra, mediko blok biće kompletiran pred početak Lige šampiona. Sa bazenima, posebnim svlačionicama, nešto što je potrebno klubu koji igra u elitnom UEFA takmičenju - dodao je Terzić.

Kako izgleda Zvezdina najsavremenija teretana pogledajte sami:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading