DEFANZIVAC NAPUSTIO ZVEZDU! Rusija je sledeća STANICA!

Autor:

Sport

20.07.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Eraković se oprostio od srpskog šampiona.

DEFANZIVAC NAPUSTIO ZVEZDU! Rusija je sledeća STANICA!

Foto: Starsport

Strahinja Erakovića i Stefan Mitrović

Doskorašnji štoper Crvene zvezde se zvanično rastao sa srpskim prvakom i otputovao je u Rusiju, gde će zadužiti dres Zenita i priključiti se novim saigračima.

Reprezentativac Srbije preselio se u Sankt Peterburg, dok je crveno-belima pripalo 7.000.000 evra od njegovog transfera iz Ljutice Bogdana. Zenit je u foto finišu dobio trku sa moskovskim Spartakom, budući da je defanzivac već bio viđen u bratskom klubu šampiona Mozzart Bet Superlige.

Oba ruska kluba su ponudila crveno-belima gotovo iste uslove, ali je Zenit iskoristio pravo preče kupovine uključeno u sponzorski ugovor koji Crvena zvezda ima sa Gazpromom.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Njihov dogovor značio je Erakovićev povratak u Sankt Peterburg, gde je nedavno sa izabranicima Baraka Bahara osvojio "Pari Premijer kup", na kojem su osim domaćina učestvovali Nefči i Fenerbahče.

Strahinja Eraković je rođen 2001. godine, a njegov transfer je najskuplji što se tiče defanzivaca u istoriji kluba sa Marakane. On je nadmašio rekord koji je bio u vlasništvu Gorana Bunjevčevića kada je prešao u Totenhem za 6.000.000 evra. Imajući u vidu da je Eraković danas otputovao u Rusiju, za očekivati je da se već sutra stavi na rasplaganje novom šefu stručnog štaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading