CRNO-BELI SMENILI TRENERA! Igraju u Evropi, a ne znaju ko će da ih vodi

Autor:

Sport

15.08.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički i Dušan Kerkez dogovorili sporazumni raskid saradnje posle nešto više od godinu dana.

CRNO-BELI SMENILI TRENERA! Igraju u Evropi, a ne znaju ko će da ih vodi

Foto: Starsport

Dušan Kerkez nije više trener Čukaričkog! Crno-beli sa Banovog brda startovali su u novoj sezoni Superlige sa dve pobede, protiv Radničkog iz Niša sa 2:0 i Radničkog iz Kragujevca (2:1), a onda je usledio remi sa Javorom (2:2). Očigledno je gubitak tih bodova bio koban po iskusnog stratega, pa su "brđani" i Kerkez dogovorili sporazumni prekid saradnje posle nešto više od godinu dana zajedničkog rada.

Foto: Starsport

 

- Imao sam sastanak sa direktorima kluba, razgovarao sam i sa predsednikom, u ovom trenutku je to bilo najbolje rešenje. Ovde sam zaista proveo godinu i nešto fenomenalnih dana. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Obradoviću, direktorima Matijaševiću, Grkiniću i Dijani Petrović-Đorđević, svim ostalim ljudima koji rade u administraciji i uopšte u klubu, naravno i igračima na prelepoj godini. Hvala i svim ljudima koji su dolazili da gledaju i da bodre Čukarički. Ponosan sam na ono što smo uradili, ostajemo prijatelji za ceo život i ovaj klub će u meni uvek imati velikog navijača - poručio je Kerkez.

Smena Kerkeza pomalo iznenađuje imajući u vidu da je prošle godine odveo Čukarički do trećeg mesta u Superligi, iza Crvene zvezde i TSC, a ispred Partizana. Neobičan je i trenutak da se izvrši promena na klupi jer crno-beli, koliko narednog četvrtka, igraju u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv boljeg iz dvomeča koji će prekosutra revanšom u Belgiji okončati Genk i Olimpijakos, a Grci brane 1:0 iz prvog susreta. To znači da Čukarički ima priliku da se posle dva meča, 24. avgusta i 31. avgusta, dokopa drugog po rangu UEFA klupskog takmičenja, a u slučaju neuspeha ima zagarantovan nastup u grupnoj fazi Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading