NIJE MOGLO GORE PO CRNO-BELE! Čukarički ide na Olimpijakos ili Genk u plej-ofu Lige Evrope

Autor:

Sport

07.08.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč Čukarički će odigrati u gostima, u Grčkoj ili Belgiji 24. avgusta, dok je revanš u Srbiji nedelju dana kasnije.

NIJE MOGLO GORE PO CRNO-BELE! Čukarički ide na Olimpijakos ili Genk u plej-ofu Lige Evrope

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog nisu imali sreće na žrebu za plej-of za Ligu Evrope! Crno-beli sa Banovog brda moraće da na poslednjoj stepenici do drugog UEFA po rangu klupskog takmičenja preskoče neku od iskusnih evropskih ekipa s obzirom na to da je žrebom u Nionu odlučeno da će u plej-ofu udariti na boljeg iz dvomeča u kojem se sastaju Olimpijakos i Genk.

Republika

Foto: Printscreen/UEFA

 

Prvi meč Čukarički će odigrati u gostima, u Grčkoj ili Belgiji 24. avgusta, dok je revanš u Srbiji nedelju dana kasnije. Već posle samog žreba bilo je jasno da "brđane" čeka izuzetno težak posao u prvim ovosezonskim mečevima u Evropi s obzirom na to da startuju od plej-ofa.

Ono što je dobro je da će crno-beli imati vremena da pogledaju mečeve rivala i da se dobro spreme za njih, ko god to bude bio, odnosno to što će prvo igrati u gostima pod manjim pritiskom. S druge strane, olakšavajuća okolnost je i to što Čukarički zna da čak i u slučaju eliminacije ima zagarantovanu jesen na međunarodnoj sceni, odnosno igrače grupnu fazu Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading