SPEKTAKL I ČAK SEDAM GOLOVA U PAZARU! IMT-u debitantska pobeda u Superligi Srbije

Autor:

Sport

14.08.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Traktoristi" u sudijskoj nadoknadi do preokreta i istorijskog trijumfa (4:3, 1:2).

SPEKTAKL I ČAK SEDAM GOLOVA U PAZARU! IMT-u debitantska pobeda u Superligi Srbije

Foto: Starsport

Spektakl! Fudbaleri IMT-a savladali su Novi Pazar rezultatom 4:3 (1:2) u poslednjem meču trećeg kola Superlige Srbije i zabeležili debitansku pobedu u elitnom društvu.

Domaći sastav vodio je čak tri puta, sve do 85. minuta, ali je usledila luda završnica u kojoj su "traktoristi" postigli dva gola i došli do prve pobede u domaćem šampionatu ove sezone.

Novi Pazar je u prednost doveo Adešina u trećem minutu, a samo šest minuta kasnije IMT je izjednačio na 1:1 preko svog vuderkinga u napadu Miloša Lukovića. Ergelaš je u 34. minutu pogodio za 2:1 i domaći sastav je opet došao do vođstva, što je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena.

Kada se mislilo da će plavo-beli rutinski privesti meč kraju i upisati drugi trijumf u novoj sezoni, tek tada je počelo da pršti na sve strane. Ponovo je u centru pažnje bio mladi Luković iz redova Novobeograđana pošto je doneo novo izjednačenje u 81. minutu - 2:2. 

Samo četiri minuta kasnije Novi Pazar je opet poveo, a ovog puta strelac je bio Lazić - 3:2. Ali, gosti nisu odustajali! U drugom minutu sudijske nadoknade Glišić je treći put doneo izjednačenje IMT-u - 3:3, da bi u 94. minutu Živojinovć naterao golmana Novog Pazara da četvrti put vadi loptu iz mreže i postavio konačan rezultat - 4:3.

Pazarci posle tri kola imaju tri osvojena boda, dok novobeogradski debitant u Superligi ima jedan više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading