PARTIZAN GA NEĆE LAKO POJESTI: Batak veruje da će biti žilav protivnik crno-belima!

Autor: Tanjug

Sport

04.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi drugog kola Superlige Srbije igra se u nedelju u Novom Sadu.

PARTIZAN GA NEĆE LAKO POJESTI: Batak veruje da će biti žilav protivnik crno-belima!

Foto: Tanjug

Radoslav Batak

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak optimista je pred nedeljni derbi protiv Partizana u drugom kolu Superlige Srbije.

On smatra da njegova ekipa u nedelju od 19 časova može protiv crno-belih da ponovi partiju iz prvog poluvremena protiv APOEL-a.

- Utakmica sa Partizanom došla je u delikatnom trenutku. Ako ponovimo igre iz prvog poluvremena sa APOEL-om, imamo razloga za uspeh. Partizan je jači u odnosu na prošlu godinu, sigurno da su sada kvalitetniji tim. Ali, ako budemo ušli kao juče u prvom poluvremenu, energetski, verujem da imamo razloga za optimizam - rekao je Batak za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Radoslav Batak

Trener "lala" ističe da je atmosfera u klubu odlična uprkos tri vezana poraza na startu nove sezone.

- U klubu vlada odlična atmosfera, jutros nas je na treningu posetio predsednik Dragoljub Zbiljić sa nekoliko članova uprave što je jako bitno. Oni su prepoznali da smo kao ekipa dali maksimum, da smo igrali protiv ozbiljne ekipe, koja je ne tako davno izbacila i Partizan i Crvenu zvezdu iz Evrope. Imamo 24 podjednako kvalitetna igrača koji mogu da u svakom trenutku odrade svoj deo zadatka, imamo i mlade igrače koji su protiv Crvene zvezde pokazali da su budućnost Vojvodine. Ako ponovimo pristup, imamo mnogo razloga da verujemo u pobedu - dodao je Batak.

Najavio je trener Vojvodine da će morati da promeni nekoliko igrača u startnoj postavi.

- Moramo da mislimo da energetski budemo potpuno spremni i videćemo na kojim pozicijama će nam biti potrebno osveženje - zaključio je Batak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading