BOSS URUČIO DONACIJU KLUBU PENZIONERA: Vredni pokloni za najstarije

Autor:

Vesti

04.08.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bošnjačko srpski savez donirao je klima uređaj, laptop računar i štampač Klubu penzionera u Novom Pazaru, kojim će se poboljšati uslovi za boravak i rad članova ovog kluba, saopšteno je iz BOSS.

BOSS URUČIO DONACIJU KLUBU PENZIONERA: Vredni pokloni za najstarije

Foto: BOSS, ustupljena fotografija

Donaciju je u ime Gradskog odbora BOSS-a Novi Pazar predao predsjednik gradskog odbora Dževad Kurtanović. Ujedno je ovo bio i povod za razgovor sa predstavnikom penzionera Fuadom Batilovićem o daljem nastavku saradnje i potrebama najstarijeg stanovništva ove opšine.

Prema Kurtanovićevim rečima, penzioneri su koji su celi svoj radni vek uložili u izgradnju našeg društva i mi im sada moramo pružiti podršku da taj deo svog života u penziji provedu na što bolji, kvalitetniji način. 

- GO BOSS-a Novi Pazar danas je to pokazao na delu, ovom donacijom umnogome će biti prijatniji boravak u prostorijama Kluba penzionera, koje oni u velikom broju posećuju - kazao je Kurtanović, kao i da će se BOSS u narednom periodu, kada postane parlamentarna stranka na lokalnom i republičkom nivou, snažno zalagati za uvođenje socijalno zagarantiranih penzija od najmanje 100 evra. 

Ovaj poseban vid socijalnog davanja bio bi namenjen osobama preko 65 godina starosti koje nisu ostvarile pravo na penziju, a nisu korisnici socijalne pomoći i nemaju imovinu niti bilo koji drugi vid prihoda a u Novom Pazaru je mnogo takvih. Predstavnik penzionera Fuad Batilović se zahvalio na donaciji i poseti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading