NE STIŠAVA SE BURA: Evo ko sudi Partizanu protiv Vojvodine, Vuletić sprema KRIVIČNU PRIJAVU

Autor:

Sport

02.08.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci derbija prvog kola između TSC i crno-belih (3:3)

NE STIŠAVA SE BURA: Evo ko sudi Partizanu protiv Vojvodine, Vuletić sprema KRIVIČNU PRIJAVU

Foto: Starsport

Sudija Mitić tokom derbija u Bačkoj Topoli

Partizan nakon gostovanja TSC u prvom kolu (3:3), a potom i bure u javnosti izazvane suđenjem Milana Mitića, ponovo igra na strani. U Novom Sadu u nedelju od 19 časova putuje na megdan Vojvodini.

U međuvremenu je Sudijska komisija FSS, koja je zbog pritužbi iz Humske sazvala čak i konferenciju, delegirala je arbitre za meč koji poslednjih godina slovi za jedan od najvrelijih u srpskom fudbalu.

Glavni sudija na "Karađorđu, inače iz kategorije elitnih, biće Miloš Milanović, dok će mahači biti takođe provereni kadar - Uroš Stojković i Milan Šutulović. U VAR sobi biće Milan Stefanović i Miloš Karadžić.

Republika

Foto: Starsport

IZAZOV: Milanović

Ali, događaji s prethodnog meča i dalje izazivaju pažnju javnosti. Nakon što je Partizan u nekoliko navrata upirao prstom u glavnog sudiju Milana Mitića, te predsednika Sudijske komisije Dejana Filipovića, sada je reagovao i bivši funkcioner Vladimir Vuletić. Naime, on se odlučio za radikalnije mere pošto za četvrtak 3. avgusta najavljuje pokretanje krivične prijave! Na društvenim mrežama tvrdi da će podneti prijave protiv Filipovića, Mitića i glavnog arbitra iz VAR sobe Momčila Markovića.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

REAKCIJA: Vuletić

Za duel Crvena zvezda - Napredak u subotu od 20,05 delegiran je Nikola Đorđeviću, pomoćnici će biti Aleksandar Marjanović i Boško Božović, a u VAR sobi Jelena Cvetković i Milan Minić.

Druga runda Superlige biće otvorena u četvrtak na niškom Čairu na kojem će Lazar Lukić deliti pravdu Radničkom i TSC.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Praksa

02.08.2023 22:40

OPET CE PARTIZAN BITI OSTETEN A SUDIJA CE PAUZIRATI. NEKO IH PLACA ,NISTA NE GUBE