RAZVODI SE PREMIJER! Posle 18 godina zajedničkog života došlo je do KRAHA OVOG BRAKA - supruga NEUTEŠNA!

Autor:

Svet

02.08.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se njihova emotivna veza sada završava, par će se verovatno i dalje ostvarivati kao roditelji i posvećeni članovi društva.

RAZVODI SE PREMIJER! Posle 18 godina zajedničkog života došlo je do KRAHA OVOG BRAKA - supruga NEUTEŠNA!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Otvara se novo poglavlje u životu kanadskog premijera Džastina Trudoa i njegove supruge Sofi Gregoar jer su saopštili da se razvode. Uzbuđenje i radost koju su delili tokom njihovog braka, koji je trajao od maja 2005. godine, sada se završava nakon mnogo teških razgovora, kako je Trudo napisao na svom Instagram profilu.

Premijer je istakao da će ostati bliska porodica ispunjena ljubavlju i poštovanjem prema svemu što su zajedno izgradili i što će tek izgraditi. Njihov brak je obogaćen sa troje dece - dva sina i jednom kćerkom.

U saopštenju na društvenim medijima, Trudo je zamolio medije i javnost da poštuju njihovu privatnost u ovom periodu razvoda.

 

 

Iako se njihova emotivna veza sada završava, par će se verovatno i dalje ostvarivati kao roditelji i posvećeni članovi društva, svaki na svom putu. Kanadski premijer, iako suočen sa privatnim izazovima, i dalje će nastaviti svoje obaveze i odgovornosti na državnom nivou.

Ova vest je izazvala pažnju javnosti, ali Trudo i Sofi očekuju saosećanje i poštovanje dok prolaze kroz ovu ličnu tranziciju. Navodno, Sofi ne podnosi najbolje razdvajanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading