IVICA KRALJ "BLJUJE VATRU": Očekivao sam konferenciju ISTINE, a desio se NEMUŠTI FIJASKO!

Autor:

Sport

01.08.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih", istakao je sportski direktor crno-belih.

IVICA KRALJ "BLJUJE VATRU": Očekivao sam konferenciju ISTINE, a desio se NEMUŠTI FIJASKO!

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Ne stišava se bura koja se podigla posle meča prvog kola Superlige Srbije u kom su TSC i Partizan odigrali nerešeno, 3:3.

Crno-beli smatraju da su žestoko oštećeni, a predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović održao je konferenciju za medije na kojoj je istakao da odlukama arbitra Milana Mitića nezadovoljni treba da budu igrači iz Bačke Topole.

Nije dugo trebalo da se oglase iz Humske, pa je Ivica Kralj zagrmeo zbog svega što je čuo.

Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu - istakao je sportski direktor Partizana, pa je pozvao navijače da stanu uz klub u ovoj borbi:

- Verujem da su navijači sve shvatili i iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading