"TURIZAM JE JEDAN OD NAJBOLJIH NAČINA ZA POVEZIVANJE DVE ZEMLJE"! Vučić se sastao sa ministrom turizma Kraljevine Saudijske Arabije Ahmedom bin Akilom el-Hatibom! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.08.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom turizma Kralјevine Saudijske Arabije Ahmedom bin Akilom el-Hatibom.

"TURIZAM JE JEDAN OD NAJBOLJIH NAČINA ZA POVEZIVANJE DVE ZEMLJE"! Vučić se sastao sa ministrom turizma Kraljevine Saudijske Arabije Ahmedom bin Akilom el-Hatibom! (FOTO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Posle sastanka, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je ovaj susret bio i više nego konstruktivan.

 

 

- Sa ministrom turizma Kralјevine Saudijske Arabije Ahmedom bin Akilom el-Hatibom razgovarao sam o brojnim temama od interesa za 🇷🇸 i 🇸🇦.

- Saglasili smo se da je jedan od najboljih načina za povezivanje dve zemlje upravo turizam, jer neposredni susret drugačijih kultura daje snažan podsticaj približavanju, boljem povezivanju, upoznavanju i međusobnom razumevanju.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
NadjaMil

01.08.2023 14:01

Saudijska Arabija je zemlja budućnosti sa velikim kapitalom i zaista treba iskoristiti saradnju u oblasti turizma. Jer je to grana privrede u koju kod nas treba još dosta ulagati.

Sanja

02.08.2023 01:12

@NadjaMil - Naredne godine će biti uspešne za Srbiju što se tiče turizma. Naravno, bitno je da održavamo u učvršćujemo prijateljstvo sa svim zemljama.

Pera

01.08.2023 14:08

Vucic se sastao sa ministrom turizma Saudijske Arabije i dosli su do zakljucka da treba raditi na razvoju turizma nase dve zemlje.

Tijana

01.08.2023 14:10

Jako vazno sastajanje sa ministrom turizma Saudijske Arabije i turizam jeste grana koja spaja dve zemlje zato moramo saradjivati na tom polju.