OVO JE SIN ELENE I JUGOSLAVA KARIĆA: Ispisali ga iz škole sa 12 godina, učionica mu je bila u ŠTALI (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu bivšeg bračnog para Karić-Karaman!

OVO JE SIN ELENE I JUGOSLAVA KARIĆA: Ispisali ga iz škole sa 12 godina, učionica mu je bila u ŠTALI (FOTO)

Foto: instagram.com/jugoslavkaric

Dizajnerka enterijera Elena Karaman, inače ćerka Verice Rakočević i bivša supruga biznismena Jugoslava Karića, ispisala je naslednika Simona kada je imao 12 godina, što je svojevremeno šokiralao javnost. Međutim, kako je sada otkrila, njen sin je upisao fakultet za režiju.

Naime, Elena se na društvenoj mreži Instagram pohvalila novim ličnim uspehom, te istakla koliko je ponosna na "genijalost" svog naslednika.

- Moja ljubav, budući reditelj. Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem "mi", zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost - napisali su Elena i Jugoslav na društvenim mrežama.

Podsetimo, Elena je njihovu odluku o školovanju sina jednom prilikom objasnila.

- Tako smo srećni i ponosni što smo deo ove inspirativne zajednice. Prošle godine smo započeli ovu neverovatnu avanturu i ušli u najzeleniju školu na Zemlji... Uz visoke akademske standarde, škola se takođe fokusira na održivost i kreativnost u okviru svog nastavnog plana i programa. Nema ocene do srednje škole: "Mi ne pravimo robote od dece", kako mi je jednom rekao neverovatni Pak Sal, direktor škole. "Želimo da budu kreativni"... Želim da sva deca na ovoj neverovatnoj planeti imaju mogućnost da rastu i uče u takvom okruženju - napisala je jednom prilikom Elena na svom profilu na Instagramu.

 

 

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi - u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste - istakla je dizajnerka enterijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

17.08.2023 15:02

Nole je napravio najveću grešku u životu što je kupio zatrovano imanje na Kosmaju. To što je veštica bajala ni svo sveštenstvo Srbije ne može okaditi. Zakonom treba zabraniti sektama posedovanje zemlje.👻👎🤮😱🥸🫣