NASTAVLJAJU SE NAPADI IZ PARTIZANA: Stevanović BRUTALNIM rečima o sudiji Mitiću!

Autor:

Sport

30.07.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju sa prozivkama na račun glavnog arbitra.

NASTAVLJAJU SE NAPADI IZ PARTIZANA: Stevanović BRUTALNIM rečima o sudiji Mitiću!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a i Partizana remizirali su rezultatom 3:3 (2:2) u 1. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Iako su crno-beli imali prednost do samog kraja meča, Nemanja Stojić je u 96. minutu doneo izjednačenje svom timu i tako ostavio ekipu Igora Duljaja bez sva tri boda otvaranju sezone.

Utakmicu je obeležilo nekoliko spornih trenutaka, a očigledno se iz redova Partizana ne mire sa prosutim bodovima na startu sezone.

Znali smo da igramo protiv dobrog tima. U prvim minutima su nam pronašli slabu tačku, ali smo se vratili i našli naš tempo i igrali našu igru. Srećan sam zbog gola i asistencije. Tužan sam, naravno, zbog penala, ali – to je fudbal. Treba da budemo ponosni na dobre stvari koje smo uradili, da se trudimo da budemo još bolji i da ovako nastavimo u sledećoj utakmici. Imamo nove igrače koji će nam sigurno pomoći, ali moramo biti strpljivi – potrebno je vreme da se adaptiraju. Mi smo Partizan, mi se uvek moramo boriti za prvu poziciju, ali smo već videli koliko je teško i koliko će biti teško boriti se protiv svih - rekao je Natho, koji je jedan od retkih koji nije spominjao glavnog arbitra.

Foto: Starsport

Bibras Natho, fudbaler Partizana

Za razliku od njega, Nemanja Stevanović, čuvar mreže "parnog valjka", žestoko je opleo po Milanu Mitiću.

Svaka čast svakom igraču Partizana! Pokazali smo kako se gine za grb Partizana. Svi su nas otpisali, ali ova ekipa ima mnogo toga još da pokaže. Prava evropska utakmica, puno ritma, trčanja, borbe, nadmudrivanja. Svaka čast igracima TSC-a, ali danas smo, ruku na srce, bili bliži pobedi. Siguran sam da će se ovo vratiti u sledećim utakmicama. Nadam se, takođe, da ćemo imati i bolje suđenje. Ovo večeras je bilo skandalozno! Svi smo razočarani, ali bar znamo protiv čega sve treba da se borimo. I poruka za sve je da ćemo iz ovog izaći još jači i da će proraditi inat u nama. Nećemo pasti posle ovoga, iako bi svi to želeli. Ne bih mnogo pridavao pažnje penalu. Trener Pantić i ja smo lepo izanalizirali ko gde šutira. Prvi penal sam zakačio loptu, drugi srećom – odbranio. Na kraju ni to nije bilo dovoljno jer smo primili gol u 97. minutu, iako je nadoknada bila 5 minuta. Šta da se radi, to je fudbal. Ovo je princip po kom Partizan mora da igra, drago mi je da su to i navijači prepoznali. Iako smo odigrali nerešeno, dobili smo pohvale od njih i podršku i sigurno da će nam mnogo značiti u daljem prvenstvu, jer će nam oni biti 12. igrač pošto protiv toliko igrača i igramo na terenu - rekao je Stevanović, koji nije uspeo da zaustavi Stojićev udarac u šestom minutu nadoknade.

Takođe, treba podsetiti i da je Aldo Kalulu dobio crveni karton u nadoknadi zbog pogibeljnog starta na sredini terena, kao i da su u zaustavnom vremenu igrači Igora Duljaja koristili svaku šansu da ukradu vreme, pa glavni sudija nije nikako pogrešio jer je dodatno produžio ovu utakmicu.

Videćemo kakav će biti epilog utakmice u Bačkoj Topoli, ali, nakon svih prozivki iz redova ekipe koja je prošlu sezonu završila na četvrtom mestu Superlige, ne bi trebalo da čudi ako neko od njih i dobije kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading