SAVEZ NEĆE DA ĆUTI! Partizan NAPADA, Sudijska komisija ODGOVARA!

Autor:

Sport

31.07.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Filipović govoriće o temi koja je "zapalila" našu zemlju.

SAVEZ NEĆE DA ĆUTI! Partizan NAPADA, Sudijska komisija ODGOVARA!

Foto: Starsport

Puno bure izazvala je utakmica koju su TSC i Partizan odigrali na startu Superlige Srbije.

Tim iz Bačke Topole je u finišu meča stigao do boda (3:3), a po završetku susreta crno-beli su zagrmili na sudiju Milana Mitića i njegove pomoćnike.

Prvo se oglasio klub iz Humske, zatim i sportski direktor Ivica Kralj, a sada će slučaj dobiti nove dimenzije jer se u priču umešao predsednik Sudijske organizacije FSS Dejan Filipović.

U saopštenju koje je Savez prosledio medijima navodi se da će Filipović u utorak od 12 časova održati konferenciju za medije na kojoj će se dotaći aktuelne teme i odgovoriti Partizanu!

Predsednik Sudijske komisije Dejan Filipović održaće konferenciju za štampu na kojoj će sa predstavnicima medija razgovarati o aktuelnim temama, uz analizu utakmica prvog kola Superlige Srbije - stoji u obaveštenju Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča TSC - Partizan

 

Podsetimo se i reči Ivice Kralja posle duela TSC - Partizan:

Želim da, kao sportski direktor Partizana, u svoje lično ime kažem šta mi je na srcu i verujem da će svi moji saradnici u fudbalskom klubu, ali i naše zajedničke porodice u Jugoslovenskom sportskom društvu, podeliti moje mišljenje u vezi sa svim onim što se timu dogodilo u Bačkoj Topoli. Došao sam u Partizan u teškom momentu, iako su me mnogi savetovali da to ne činim, da ću biti "potrošen", ali je moj klub meni dao sve i niti sam razmišljao na taj način, želeo sam samo da mu se odužim - počeo je Kralj, pa dodao:

- Nikada nisam dozvoljavao, niti ću da budem nečija marioneta, čistog obraza i srca sam prihvatio posao i borbu za igrače, stručni štab, navijače i moj klub. Zato me sve što sam video protiv TSC mnogo boli i sa gorčinom poručujem da se sportski sektor na čijem sam čelu, igrači i struka neće predati i dižem glas protiv sudijskog nasilja već na prvoj utakmici prvenstva. Nasilja koje je u velikoj meri doprinelo da ostanemo bez zaslužene pobede. To je samo znak da smo uradili dobar posao u prelaznom roku i izazvali bes onih koji bi da nas uruše i ne dozvole da se sportski takmičimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading