PARTIZAN DOBIJA NAJVEĆE POJAČANJE! Reprezentativac spreman za PAKLENI DERBI

Autor:

Sport

02.08.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju u nedelju u Novom Sadu (19 sati)

PARTIZAN DOBIJA NAJVEĆE POJAČANJE! Reprezentativac spreman za PAKLENI DERBI

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović (30) ovog leta možda je i najzvučnije pojačanje Fudbalskog kluba Partizan.

Potencijalni reprezentativac Srbije odradio je kompletan pripremni period u Sloveniji i već tada bilo je jasno da će biti prva opcija među stativama. Međutim, u derbiju kola protiv TSC na golu je bio Nemanja Stevanović, rezevrni golman Partizana i prošle sezone. Uprkos tri primljena gola u Bačkoj Topoli korektno je odradio posao. Ali, vreme je za Jovanovića koji je spreman nakon što je ovosezonsku premijeru propustio zbog koronavirusa.

Republika

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

SPREMAN: Jovanović

Nišlija je inače najzvučnije pojačanje kluba iz Humske u tekućem prelaznom roku budući da ima višegodišnji staž u reprezentaciji Srbije. Doduše kao rezerva, a upisao je samo jedan nastup. Tokom višegodišnje internacionalne karijere Jovanović je igrao Huesku, Arhus, Deportivo La Korunju, Apolon, a u otadžbini za Rad, Donji Srem i niški Radnički.

Novi superligaški derbi, između Vojvodine i Partizana, igra se u nedelju od 19 časova na stadionu "Karađorđe". Prethodno će u Novom Sadu gostovati APOEL u okviru revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konfencija. U Nikoziji je bilo 2:1 za domaće.

Crno-bele fudbalere evropske obaveze, takođe u najmlađem UEFA takmičenju, očekuju 10. avgusta, kada će odigrati prvi meč treće runde kvalifikacija. Sudeći po rezultatu iz prvog meča prethodnog kola, rival će biti Sabah iz Bakua jer ima dva gola prednosti s gostovanja RFS u Letoniji (2:0) pred revanš u sredu (18 sati) u Azerbejdžanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading