SERGEJ DOMINIRA U AZIJI: Novi gol srpskog reprezentativca (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Hilal se plasirao u četvrtfinale arapskog Kupa šampiona.

SERGEJ DOMINIRA U AZIJI: Novi gol srpskog reprezentativca (VIDEO)

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić

Fudbaleri Al Hilala ostvarili su pobedu u trećem kolu grupne faze arapskog Kupa šampiona, pošto su rezultatom 2:1 savladali Vidad.

Prvi gol na utakmici postigao je reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, koji je u 41. minutu načeo mrežu Marokanaca.

Popularni SMS je gol postigao na asistenciju Sauda Abdulhamida, tako što je majstorski bocnuo loptu pored protivničkog golmana.

Izjednačenje Vidadu doneo je Sajfedin Buhrati, koji je u 64. minutu poravnao rezultat, ali je već u 66. Ruben Neves dao gol kojim je Al Hilal došao do trijumfa.

Zbog toga su gazde Al Hilala definitivno zadovoljne otišle sa ove utakmice, jer su njihove skupe akvizicije Sergej i Ruben već počele da se isplaćuju.

Naravno, osim Milinković-Savića i Nevesa, trener Al Hilala Žorž Žesus na raspolaganju ima još nekoliko zvučnih imena, kao što su Kalidu Kulibali, Malkom ili Andre Kariljo.

Zahvaljujući ovoj pobedi, Al Hilal je obezbedio plasman u četvrtfinale arapskog Kupa šampiona.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić je već postigao jedan gol u dresu novog kluba, kada je na debiju posle samo 71 sekunde na terenu zatresao mrežu protivnika.

SMS je ovog leta u Al Hilal stigao iz Lacija za 40 miliona evra, a prethodno je u nebesko plavom dresu za osam godina odigrao 341 utakmicu, uz 69 postignutih golova i 59 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading