PREGOVORI SU POČELI! Milivojević će igrati sa Srbinom u timu?!

Autor:

Sport

30.07.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusnom vezist je istekao ugovor sa Kristal palasom.

PREGOVORI SU POČELI! Milivojević će igrati sa Srbinom u timu?!

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Dugo je vremena prošlo, otkako se Luka Milivojević rastao sa premijerligašem iz Londona.

Već dva meseca bivši fudbaler Crvene zvezde nema klub, a kako stvari stoje, uskoro bi mogao da postane stanovnik Turske.

Naime, Bašahšehir je voljan da angažuje nekadašnjeg reprezentativca Srbije, čije se ime ovog leta vezivalo i za povratak među crveno-bele sa Marakane.

Ipak, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić nedavno je potvrdio da povratak Milivojevića "nije realan u ovom trenutku", čime je Zvezda i definitivno odustala od njegovog dovođenja.

Foto: Tanjug/AP

Danijel Aleksić godinama uspešno igra za Bašahšehir

Prema pisanju dobro obaveštenog turskog novinara Jagiza Sabunčuoglua, tim iz Istanbula ušao je u zvanične pregovore sa Milivojevićem, kojeg bi, ako dođe do dogovora, u najvećem gradu na Bosforu sačekao još jedan Srbin i, takođe, svojevremeno član naše selekcije, Danijel Aleksić.

Podsetimo, Luka Milivojević je za Kristal Palas igrao šest godina i na Selhurst parku upisao 198 mečeva. Bio je i kapiten "orlova iz Londona, ali prethodnih sezona je dobijao šansu "na kašičicu", što je bio razlog da se ugovor ne produži.

Tokom karijere branio je boje Radničkog 1923 iz Kragujevca, Rada, već pomenute Crvene zvezde, belgijskog Anderlehta i grčkog Olimpijakosa, dok se posle Pireja preselio u Palas za 15 miliona evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading