PRODAJA ILI OSTANAK? Juventus doneo konačnu odluku o Srbinu!

Autor:

Sport

30.07.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima se spekulise o njegovom transferu.

PRODAJA ILI OSTANAK? Juventus doneo konačnu odluku o Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Misija Dušana Vlahovića u Torinu je izgleda završena, pošto su čelnici Juventusa čvrsto odlučili da prodaju svog napadača u ovom prelaznom roku.

Uprava "stare dame" dugo se nećkala oko golgetera reprezentacije Srbije, pa se prvi našao među imenima na transfer listi, dok umesto njega bjanko-neri žele da angažuju Romelua Lukakua iz Intera.

Na strani Belgijanca je činjenica da može da odgovori i zahtevima u ofanzivnoj liniji, ne samo kao najistureniji, sjajno poznaje rivale u Seriji A i ume da trese mreže, što u prethodnoj sezoni Vlahoviću nije išlo na ruku.

 

 

Ipak, Čelsi, čiji je zvanično član Lukaku, odbio je ponudu Juventusa, ne želeći da ga pušta na novu jednogodišnju pozajmicu u Torino, kao što je bio slučaj u prethodnom ciklusu, kada je robusni napadač nastupao za Inter.

Nasuprot tome, Juventus je u problemu sa prodajom Dušana Vlahovića, jer mnogi klubovi ne mogu da isplate visoko obeštećenje koje Torinezi traže za Srbina. Naime, na Alianc stadionu ne žele da razgovaraju ispod 70.000.000 evra, koliko zahtevaju za bivšeg igrača Fiorentine, a tu sumu trenutno nijedan evropski klub nije spreman da plati.

Od ranije su se za nekadašnjeg ljubimca grobara kao najzainteresovaniji pominjali upravo Čelsi i minhenski Bajern, ali zvaničnih ponuda nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading