RAZREŠENA MISTERIJA NAKON 43 GODINE: Istinita priča o Veroniki i Tanji, koje su OVAKO otkrile da su zamenjene u porodilištu

Autor: M.O.

Lifestyle

30.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istinita priča koja zvuči kao prava napeta sapunica.

RAZREŠENA MISTERIJA NAKON 43 GODINE: Istinita priča o Veroniki i Tanji, koje su OVAKO otkrile da su zamenjene u porodilištu

Foto: Rina

Zagonetna drama započela je 7. marta 1978. godine u malom mestu u Rusiji, kada su četiri žene tog dana donosile svoju decu na svet u istoj bolnici, što je izuzetno retko. Nesrećan slučaj se desio kada su medicinske sestre nehotice zamenile cedulje s imenima dve devojčice.

Sada odrasle žene ne mogu sećati se tačnog trenutka kada su njihova deca zamijenjena, ali napustile su bolnicu noseći netačne bebe. Skoro četiri decenije bile su potrebne da shvate da nisu podigle svoje biološke ćerke.

Dok su devojčice odrastale, majke su primetile da ne dele porodične karakteristike. Rimina kćerka, Veronika, imala je plavu kosu i plave oči, što je navelo njenog supruga Anatolija na sumnje. Njegova pogrešna pretpostavka da ga je žena prevarila imala je tragične posledice, a Veronika se uvek osećala krivom zbog razdvajanja svojih roditelja. Rima otkriva kako je devojčica stalno postavljala pitanja zašto ne liči na nju i zašto ima drugačiji karakter.

Dodatne sumnje pojavile su se kada je Veronika, s dvije godine, oboljela od nasledne bolesti koja nije postojala u porodici. Nekoliko godina kasnije, kada je Veronikina majka pokušala da pronađe odgovore u porodilištu, saznala je da su stari medicinski podaci uništeni i da samo porodilište više ne postoji. Misterija ostaje nerazjašnjena, a životi ovih porodica ostali su trajno obeleženi ovom neobjašnjivom sudbinom.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Tanja i Veronika koje su zamenjene po rođenju. 

 

U međuvremenu, druga devojka, Tanja, je odrasla u potpuno drugom kraju. Ona je bila podizana od strane para koji je verovao da je ona njihovo dete. Ipak, nije bilo nikakvih porodičnih sličnosti koje bi ukazivale na biološku povezanost.

Tanja je, suočena s istinom, otkrila: "Uvek sam mislila da izgledam kao baka. Kada sam saznala istinu, bila sam šokirana i bojala sam se da me moji roditelji više neće voleti. Sada, kada su pronašli svoju pravu kćerku," kaže ona, "osećaji su mešavina olakšanja i tuge." Tanjin odnos s ocem koji ju je odgajio bio je sasvim drugačiji od Veronikinog iskustva. Ona je odrasla s posvećenim ocem koji nije postavljao pitanja o njenom identitetu ili vernosti svoje supruge.

U to vreme, testiranje DNK nije postojalo, što je sprečilo porodice da otkriju pravu istinu. Međutim, nakon gotovo četrdeset godina, napokon je došlo do otkrića istine. Njihovi strahovi potvrđeni su - devojčice koje su odgajali nisu bile njihove biološke ćerke.

Ova priča pokazuje kako prošlost može kriti tajne koje će tek decenijama kasnije izaći na videlo. Teškoće s kojima su se suočile ove porodice sada su deo njihovih života. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading