SRBIN U VELIKOM PROBLEMU: Medić NOKAUTIRAO rivala, pa otkrio svoju ŽIVOTNU DRAMU!

Autor:

Sport

30.07.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš momak je opčinio ljubitelje MMA sporta u Americi.

SRBIN U VELIKOM PROBLEMU: Medić NOKAUTIRAO rivala, pa otkrio svoju ŽIVOTNU DRAMU!

Foto: Tanjug/AP

Srbin Uroš Medić upisao je devetu pobedu u 10. profesionalnoj borbi na UFC takmičenjima, pošto je savladao Metjua Semelsbergera, oborivši ga tehničkim nokautom posle brutalnog udarca iz okreta pesnicom. Naš borac ga je potom dokrajčio udarcima u glavu, kada je sudija morao da prekine njihov okršaj.

Medić je bio autsajder pred ovaj meč, ali je pokazao karakter i blistavim izdanjem u Solt Lejk Sitiju, na UFC 291 večeri, priredio, može se slobodno reći, senzaciju!

Ipak, i pred sjajne borbe, ne funkcioniše sve za našeg borca tako sjajno u Americi. Naime, momak iz Budisave je dobio pitanje da li bi želeo da se bori na 30. rođendanu UFC kompanije, koji je na programu u novembru, a njegov odgovor je otkrio mnogo toga ispod površine.

- Voleo bih, zašto da ne? Zdrav sam, spreman sam, idemo. Nadao sam se da ću se boriti u Parizu jer bih onda došao u Evropu i mogao bih da vidim porodicu. Treba mi pomoć sa imigracionim od UFC, ovde sam legalno, ali iz nekog razloga i dalje čekam na putnu dokumentaciju. Imigracioni sistem ovde nije najbrži i razumem da imaju mnogo posla, strpljiv sam, ali, gde to počinje, a gde se završava? - rekao je Medić, koji porodicu, očigledno, nije video mesecima.

Popularni Doktor je ostvario spektakularnu pobedu o kojoj će se pričati.

- Mnogo toga mi se desilo u prethodnih godinu dana, godinu i nekoliko meseci. Srećan sam, radio sam naporno i znao sam da sve to mora da dođe na svoje u jednom trenutku. Radim prave stvari iz dana u dan i ukoliko se ne desi to što sam želeo i dalje je u redu jer sve radim za sebe, porodicu, tim - objasnio je Medić.

Inače, protiv Semelsberga mu je bio i deveti meč koji je završen pre zavničnog kraja, pošto je sedam dobio nokautom, a dve tako što je polugom naterao rivala da se preda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading