ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA U GRČKOJ: Unuka legendarnog pevača se udala za moćnog BIZNISMENA (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka legendarnog Đorđa Marjanovića stala je na ludi kamen sa svojim izabranikom iz Grčke

ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA U GRČKOJ: Unuka legendarnog pevača se udala za moćnog BIZNISMENA (FOTO)

Foto: Instagram/annaprelevic, Tanjug/Dimitrije Goll

Ana Prelević, unuka legendarnog pevača Đorđa Marjanovića, živi u Grčkoj i tamo važi za najlepšu Srpkinju. Njen otac je košarkaš Branislav Prelević, koji je u Grčkoj gradio karijeru, zbog čega se tamo preselio iz Srbije sa svojom porodicom.

Ana je iz Grčke sa 18 godina otišla u Veliku Britaniju, gde je studirala medijske komunikacije na prestižnom univerzitetu u Londonu, a nakon diplomiranja se vratila u Grčku. 2010. godine postala je Miss ove zemlje i predstavljala je Grčku na izboru za Miss Univerzuma u Las Vegasu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ana je popularna u Grčkoj, gde radi kao voditeljka, ali je i preduzetnica, koja ima svoj brend sportske odeće. Nedavno se udala za Nikitasa Nomikosa, grčkog biznismena.

On je sa Anom u ljubavi od 2020. godine i brat je slavne grčke voditelje Dukise Nomiku. Uspešan je brodski broker i bavi se transportom robe i međunarodnom trgovinom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Njih dvoje su imali crkveno venčanje i glamuroznu proslavu za veliki broj zvanica, a slike je podelila Anina sestra Tea. Ana i njen otac zaplesali su uz jednu od najpoznatijih dedinih pesama "Ko nekad u osam" što je raznežilo sve prisutne.

- Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše ždaž koje sam u životu izgovorila - govorila je Ana o svojoj veridbi, prenosi "Blic".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading