ŠOK! Sandra Obradović se POMIRILA sa bivšim nakon što ga je prijavila za NASILJE?! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša misica zbunila je sve jednom objavom

ŠOK! Sandra Obradović se POMIRILA sa bivšim nakon što ga je prijavila za NASILJE?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

Sandra Obradović, bivša Miss Srbije i Crne Gore, poslednjih nekoliko godina je u žiži interesovanja javnosti zbog bivšeg partnera. Manekenka, koja je učestvovala na "Farmi" i bila jedna od deset najlepših žena sveta, prijavila je čoveka sa kojim je dobila sina za nasilje, dok ju je on snimao u alkoholisanom stanju i optužio je da nije dobra majka.

Ona je jednom objavom šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se uslikala sa muškarcem kom je prekrila glavu emotikonom, te napisala. "Kad dijamant slika tatu i mamu". Odmah su počele spekulacije i nagađanja da se Sandra pomirila sa bivšim, što je sve šokiralo.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Sandre Obradović

U nastavku možete pročitati kako je ranije govorila o bivšem partneru.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće me je prvi put udario, udarao me svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici ‘Narodni front’. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila - kazala je Sandra svojevremeno, kada je policiji prijavila nasilnika.

- Razlog zbog kog je počeo tako da se ponaša je taj što je on nasilnik, smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo. Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smela da ga prijavim - rekla je Sandra gostujući u jutarnjem programu na "Pinku".

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Sandra Obradović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading