STRANAC MANJE NA MARAKANI: Ljubimac navijača NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

30.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan odlazak pod vođstvom Baraka Bahara.

STRANAC MANJE NA MARAKANI: Ljubimac navijača NAPUSTIO Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Seku Sanogo, fudbaler iz Obale Slonovače, više nije član Crvene zvezde, nakon više od tri sezone provedene u beogradskom velikanu.

Naime, Sanogo je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u ekipi Pariza, a ona je zvanično istekla 1. jula, kada se vratio u crveno-bele.

Ipak, vezista nije bio u planovima Baraka Bahara, pošto se na njegovoj poziciji nalaze Marko Stamenić, Edmund Ado, Kings Kangva, ali i brojni drugi igrači, uglavnom dosta mlađi od Sanoga. Takođe, sjajnom fudbaleru nije išla u prilog ni činjenica da je povređen, pa da je poslednje dve sedmice trenirao individualno.

Kako prenosi "MaxBet Sport", fudbaler je seo za sto sa čelnim ljudima Crvene zvezde, gde je dogovoreno da dođe do sporazumnog raskida, pet meseci pre isteka ugovora.

Foto: Starsport

Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde

Saradnja je prekinuta na obostranu želju i zadovoljstvo. Vezista je bio više nego korektan prema klubu iz Ljutice Bogdana i nije zahtevao da mu se isplati novac za preostali period do 31. decembra.

Inače, za usluge momka iz Obale Slonovače su zaintresovani Vintertur i Tun, a kao slobodan igrač može uskoro da se očekuje sklapanje aranžmana.

Sanogo je, inače, ponikao u ekipi Afrika sports, odakle je usledila seliba u švajcarski Tun. Kratko je bio na pozajmici u Lozani sport, a 2014. stiže u Jang Bojs, gde je proveo najbolje godine u karijeri. Pre Zvezde, godinu dana je nastupao i za Al Itihad, a odatle je 2020. stigao na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading