SKANDAL! Devojka POLILA poznatu pevačicu, ona je GAĐALA MIKROFONOM, reagovala Marija Šerifović! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica podržala poznatu koleginicu nakon napada

SKANDAL! Devojka POLILA poznatu pevačicu, ona je GAĐALA MIKROFONOM, reagovala Marija Šerifović! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Marija Šerifović

Napadi publike na poznate pevače postali su bizaran trend u proteklom periodu, a poslednja žrtva ovoga je svetski poznata pevačica Kardi Bi. Naime, nju je devojka iz publike na nastupu u Las Vegasu polila pivom, a Kardi je odlučila da joj uzvrati.

Pevačica je iste sekunde pobesnela, jer ju je ovaj potez izbacio iz takta, pa je pomenutu devojku gađala mikrofonom. Nakon ovoga je nastao opšti haos, a društvenim mrežama kruže snimci ovog napada, a korisnici ovih mreža ne prestaju da komentarišu napad.

Pevačicini fanovi su navodno čekali skoro dva sata, i to na temperaturi od 45 stepeni, kako bi uživali u Kardinom koncertu, te je razmljivo da je vladala nervoza. Mnogi korisnici društvenih mreža su pozdravili ovaj reperkin potez.

Kardi je ostala besna na bini, dok je plejbek i dalje išao u pozadini. Momci iz obezbeđenja su hitno odreagovali, te se oko bine odigrala prava drama.

@much They forgot #CardiB is from the Bronx😭 [via @Jess 🖤 ] #mic #drink ♬ original sound - MuchMusic

Njen potez je pozdravila naša pevačica Marija Šerifović, koja je to uradila javno.

- Podržavam na maks. Čibe kući kod mame i tate, pa njih gađajte... Lično ja bih u prdekanu na 48 sati... Čisto malo da se zamisle o životu... - poručila je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, svuda u svetu vlada jeziv trend kod mladih - da na koncertima gađaju izvođače, pa su tako velike neprijatnosti doživeli - Drejk, Ava Maks, Pink, Heri Stajls, a od domaćih izvođača to su - Breskvica, Vojaž, Senidah, Ema Radujko, Nući, momci iz grupe Crni Cerak i mnogi drugi.

Inače, ovo nije prvi put da Kardi koristi mikrofon na ovaj način. Noć pre ovog napada di-džej je u jednom klubu prekinuo njenu pesmu, a ona ga je gađala mikrofonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lola

30.07.2023 20:49

Peva na koncertu na plejbek? Umetnica!?