NEVEROVATNE SCENE U AMERICI! Navijači poludeli za Mesijem

Autor:

Sport

29.07.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesomanija vlada Majamijem

NEVEROVATNE SCENE U AMERICI! Navijači poludeli za Mesijem

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Argentinski fudbaler Lionel Mesi otkako je stigao u Ameriku nalazi se u centru pažnje tamošnje javnosti. Posebno nakon  vrhunskih partija u novom klubu, gde je na debiju za Inter iz Majamija postigao gol za pobedu protiv Kruz Azula (2:1).

Takođe, on je i u drugom susretu u roze dresu pokazao klasu. Ovog puta, u drugom kolu Konkakaf liga kupa protiv Atlante, dva puta je pogodio i jednom asistirao u pobedi 4:0 (3:0), vrednoj plasmana u šesnaestinu takmičenja između američkih i meksičkih prvoligaša. 

Zbog toga su Amerikanci totalno odlepili i počeli su da prate svaki njegov korak, ali i njegove porodice. Slavni fudbaler, koji je tokom karijere nosio dresove Barselone i PSŽ, praktično ne može da napusti svoj dom bez pratnje. 

 

Gde god da se pojavi nastane pravi delirijum, a navijači ga obleću sa svih strana. Kako se Mesi provodi u SAD najbolje pokazuje video koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, gde Leo i njegova supruga ne mogu da prođu do kola zbog navijača. 

Naime, dok je bio u kupovini sa suprugom Antonelom i sinovima, pristalice Majamija su ga čekale ispred radnje. Nisu želeli da se sklone, čak i nakon reakcije obezbeđenja, a pravi haos je nastao kada se on pojavio. Svi su želeli da ga dodirnu i naprave selfi s verovatno najboljim fudbalerom svih vremena.

 

Obezbeđenje je pokušavalo da obuzda navijače, a Leo, Antonela i deca su jedva uspeli da se probiju kroz gomilu do svog automobila.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading