MESI ZALUDEO FLORIDU! Argentinac se EVROGOLOM za POBEDU U NADOKNADI vremena predstavio Majamiju! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

22.07.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto se od njega i očekivalo.

MESI ZALUDEO FLORIDU! Argentinac se EVROGOLOM za POBEDU U NADOKNADI vremena predstavio Majamiju! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu Intera iz Majamija

Čitava Amerika čekala je na debi Lionela Mesija u dresu Intera iz Majamija, a on je dokazao da je vredelo biti strpljiv!

Inter Majami je u noći između petka i subote na Floridi na startu KONKAKAF Liga kupa savladao meksički Kruz Azul, a pobedonosni gol u četvrtom minutu nadoknade postigao je upravo Mesi. I to na kakav način!

Slobodan udarac sa više od 20 metara, kratak zalet u svom stilu i evrogol kojim je "ubio pauka" u mreži gostiju, te prekinuo jednoipomesečni post Intera koji je konačno slavio posle šest utakmica.

 

 

Na tribinama smo mogli da vidimo Lebrona Džejmsa, Serenu Vilijams, Kim Kardašijan, Dejvida Bekama, njegovu suprugu Viktoriju... Svi su ostali bez teksta kada je Mesi pogodio iz slobodnjaka!

Nije Leo zaigrao od starta, ušao je u igru u 54. minutu ali je i to bilo dovoljno da dokaže zbog čega je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

- Video sam gol, znao sam da moram da pogodim. Bila je to poslednja akcija na utakmici i želeo sam da pogodim kako ne bismo šutirali penale. Bilo je vrlo bitno za nas da pobedimo, jer će nam to doneti samopouzdanje tokom daljeg toka turnira - rekao je Mesi posle meča.

Pored Mesija za Inter iz Majamija gol je postigao i Tejlor u 44. minutu, dok je za Kruz Azul strelac bio Antuna u 65. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading