AMERIKANCI OTKRILI PRAVO LICE: Mesi izašao iz igre, publika se "pokupila" i otišla kući! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.07.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne scene u Fort Loderdejlu.

AMERIKANCI OTKRILI PRAVO LICE: Mesi izašao iz igre, publika se "pokupila" i otišla kući! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbalerima i navijačima Intera iz Majamija je konačno svanulo, a razlog tome leži u jednom čoveku.

Lionel Mesi je nedavno postao fudbaler Intera iz Majamija, što je izazvalo pravi haos u ovom gradu na Floridi. Sa njegovim dolaskom, krenule su i bolje igre izabranika Herarda Tate Martina.

Nakon pobede od 2:1 protiv meksičkog Kruz Azula, Inter je bio još ubedljiviji, pa je ovaj put sa 4:0 (3:0) savladao ekipu Atlante. Dominirao je upravo Mesi, koji je postigao dva pogotka, u 8. i 22. minutu, dok je asistirao Tejloru za gol u 53. minutu susreta. Tejlor je bio strelac još jednog pogotka, dva minuta pre kraja prvog dela igre.

Jasno je da je Lionel Mesi ponovo oduševio navijače Intera iz Majamija, koji su ponovo napunili stadion u Forte Loderdejlu. Kada je izlazio sa terena, Mesi je dobio ovacije domaćih navijača.

A posle toga je usledila još zanimljivija scena. Kada je Mesi seo na klupu, navijači su masovno počeli da napuštaju stadion. Ostatak utakmice očito ih nije zanimao, pa su na taj način pokazali da ih zanima samo Argentinac, a ne igre ovog tima. Kada Leo ode, neće MLS doživeti očigledno popularnost koju su hteli u ovoj ligi.

Sjajni Argentinac je očigledno jedini magnet za ljubitelje fudbala u Majamiju. Moraće da se strpe sve do 21. avgusta, kada će Inter odigrati naredni meč, pošto će tog datuma na svom stadionu dočekati Šarlot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading